Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Туку што правиме со вашиот стручњак? Ич не ми праи кеиф ...Добро решение, секако далеку подобар избор од Голужа и Зорман.
Се надевав дека ви е во пол-позиција пред другите двајца и така испадна.
Ќе видиме сега со играчи како ќе располага за во иднина, брз ракомет преферира, многу подобар од на Вујо...
Така е, изборот од наведените 3 можни тренери ова е нај добро.И јас сум задоволен од изборот,добиваме еден од подобрите тренери,а со оглед на тоа каков буџет имаме мислам дека е премија.
Дејвис си преферира брз,модерен ракомет и потекнува од Шпанската школа што дефинитивно е најдобра во Европа,останува сега на Михо да го одврзе ќесето колку што може повеќе и да му ги исполнува барањата на Давид.
Во секој случај одличен избор.![]()
Бев еден од дечките во автобусите што беа во Битола, двата буса беа крцати и плус во Битола ни се приклучија навивачи што дојдоа со коли, околу 120 навивачи е најреална бројка. Каков беше третманот на домаќинот и полицијата јас повторно не би дошол на пролет во Битола под овие услови да влезам во сала во 29 мин и да ме избркаат во 59 мин. Истото и вас ве чека кога ќе дојдете во Скопје така да не знам баш дека ќе се соберете 5 автобуса за да гледате пола утакмицаSamo da prasam...zosto dojdovte neceli 100 dusi - 2 avtobusi - koga imavte dozvola za 180 dusi...
Raboten den ili tolku e silata na "glavniot grad"?
Spremajte za nas vo Aerodrom minimum 5 avtobusi (zosto igrate tamu neznam - legendarnoto Kale neli nudese najdobra atmosfera koga bevte vardar vatrostalna, kako trebase togas da ve vikame "pozarnikarite")
p.s. i da sakate nemozite da ni gi ebete sestrite, treba mazi za taa rabota - ne gay glub pedercinja Boki 13
И на крај победија ...Ги гледам Мелсунген во моментов.
Ете го донесоа Парондо, некое засилување, на неколку клучни играчи им го продужија договорот. Негде на социјални мрежи видов доста работи тимот/им подарува и надвор од терените.
Многу губат, чудна атмосфера, Парондо бледее и е нервозен на клупа.
Ќе биде интересно да се гледа втората полузезона, некако си поврзувам со Вардар како би било/што би било... Не се шушка за нови ракометари, за чистка, за нови спонзори...
Него ај прво да уживаме во првенството во јануари....