Фан клуб - РК Вардар

Дали некој од Вас ја има снимено утакмицата со Барса (по можност од Арена) или знае кај да се гледа. Второто полувреме не го гледав, а на јутуб само последните 5 минути ги има. Ги глеам и се ежам, ама не е тоа тоа.

Дали некој од Вас ја има снимено утакмицата со Барса (по можност од Арена) или знае кај да се гледа. Второто полувреме не го гледав, а на јутуб само последните 5 минути ги има. Ги глеам и се ежам, ама не е тоа тоа.
Jas ja imam,ama ne znam kako da ja zakacam na youtube zs max tv ima zastita ne mozes da presnimuvas

На Youtube ја има цела со коментар на Tom O'Brannigan: https://youtu.be/CPOCdFcu9AA

Член на „златната генерација“ на Хрватска доаѓа во Вардар! | Gol.mk

Прати шо ти е наслов, чунки Блаженко Лацковиќ или Домагој Дувњак потпишал.

Odličen golman beše Losert, taka da se nadevam deka ke napreduvaat našite golmani so nego. Vaka so angažmanot na Dejvis i Losert sepak ima nekoja nadež deka finansiski sme ok, ne veruvam deka oni dvajca ne bi došle za klikeri u Vardar. Ostanuva da vidime dali nešo ke se donese na igrački plan.

Сеуште не сум го гледал, но пишува дека зборува и за Вардар.

Накратко, му олеснало што си оди од Вардар, бидејќи имале големи очекувања, а немало квалитетни играчи.
Кога дошол во Вардар, увидел дека немаме средни бекови. Михајло не сакал да чуе за нов среде бек, бидејќи бил уверен дека македонските замени се добри (Тале, Мишевски и Карапалевски ваљда). Не ги слушал ни Бутинот, ни Аљуш.
Кога се уверил дека е така му рекол барај среден бек. Чекале на враќата Ел Дера, ама Вујо уште тогаш рекол дека со условите кои сме им ги нуделе, немало шанси да дојдат.
Збореше дека Гурбиндо не бил задоволен што не го ослободиле од турнирот во Струга, ниту пак од станот во кој живеел.
Михајло гледал се' низ призмата на парите, па кога дошло понуда за Гурбиндо, ја прифатил.
Њокасите влетале отпосле, бидејќи не сме имале никакви други опции.
Кажа дека со нив е многу тешко да се работи, дека биле спремни и вербално да се караат кога добивале критика. Столе, Дибиров и Гаџа не можеле да се навикнат на нивниот стил на игра. Ги спомна и нерезонските додавања на Кевин, ради кои сме изгубиле неколку утакмици.
За Кудуз кажа дека од старт не бил среќен и не можел да се снајде и дека со тоа што си отишол сега, значи дека Вујо не бил проблемот за тоа што не давал максимум.

Се жалеше дека клубот не му дал доволно простор. Го спомна Обрван кој 2 години немал победа со Загреб во ЛШ, Раул во ПСЖ, а напомена дека публиката не била трпелива ни со Аљуш, а не би била ни со Дејвис.

Ги спомна и нерезонските додавања на Кевин, ради кои сме изгубиле неколку утакмици.
На Оливие*, тие пасови ала пета до крило од кој навистина од 10 само 2 проаѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom