Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мене ми има логика да има предност зш знае кај доаѓа, го знае менталитетот, знае јазик, едноставно знае се за Вардар, ќе биде добар дил ако го земат него ... еври бади широко хехеFaking Tatran go brka so obrazloženie deka igra spor i dosaden rakomet. Se e kažano. Ne sme valjda so tolku moroni nego da go potpišeme. Ali po nekoi moi neoficijalni informacii Dejvis ima prednost vo pregovorite.
Мислам дека е само новинарска патка проект" ГОЛУЖА" нема среќа во негоГолужа уште ви фалит да ве докусурит. Дејвис евентуално Раул Алонсо незнам овој кај е сеа и дали е прочитав летоска нешто спортски директор во Бундес ама незнам кај заврши во гужви бев тој период ми излета такво инфо.
Спортски директор на Ерланген стана. Не сака да работи тренерска работа и сака да е во Германија затоа што семејството му е таму. Мислам дека освен некоја навистина дебела сума на пари ништо друго не би го донело тука, а ние не сме ни од далеку способни за нешто такво во моментов.Голужа уште ви фалит да ве докусурит. Дејвис евентуално Раул Алонсо незнам овој кај е сеа и дали е прочитав летоска нешто спортски директор во Бундес ама незнам кај заврши во гужви бев тој период ми излета такво инфо.
Ќе извади поголем на масаДејвис ќе ги среди Њокаси, само он му е мајката у моментов))
Одлично ако е вака, ме радува што пензионерот Голужа не е изборот на Михајло. Реално, Зорман мислам дека не ни е потребен за до крај на сезоната. И нека си го спрема тимот уште од сега, нема многу трпение скопската публика.![]()
Вардар го договори наследникот на Вујовиќ
Веселин Вујовиќ неславно ја заврши последната трета етапа како тренер на РК Вардар, иако ја имаше поддршката и на менаџментот и на навивачите. Легендарниот „Вујо“ не успеа да го извлече најдоброто од ракометарите во црвено-црниот дрес и јавноста веќе подолго време шпекулира со името на...derbi.mk