Фан клуб - РК Вардар

Faking Tatran go brka so obrazloženie deka igra spor i dosaden rakomet. Se e kažano. Ne sme valjda so tolku moroni nego da go potpišeme. Ali po nekoi moi neoficijalni informacii Dejvis ima prednost vo pregovorite.
Па мене ми има логика да има предност зш знае кај доаѓа, го знае менталитетот, знае јазик, едноставно знае се за Вардар, ќе биде добар дил ако го земат него ... еври бади широко хехе

Голужа уште ви фалит да ве докусурит. Дејвис евентуално Раул Алонсо незнам овој кај е сеа и дали е прочитав летоска нешто спортски директор во Бундес ама незнам кај заврши во гужви бев тој период ми излета такво инфо.

Голужа уште ви фалит да ве докусурит. Дејвис евентуално Раул Алонсо незнам овој кај е сеа и дали е прочитав летоска нешто спортски директор во Бундес ама незнам кај заврши во гужви бев тој период ми излета такво инфо.
Мислам дека е само новинарска патка проект" ГОЛУЖА" нема среќа во него

Спортски директор на Ерланген стана. Не сака да работи тренерска работа и сака да е во Германија затоа што семејството му е таму. Мислам дека освен некоја навистина дебела сума на пари ништо друго не би го донело тука, а ние не сме ни од далеку способни за нешто такво во моментов.

Последно уредено:
Дејвис ќе ги среди Њокаси, само он му е мајката у моментов :)))

Одлично ако е вака, ме радува што пензионерот Голужа не е изборот на Михајло. Реално, Зорман мислам дека не ни е потребен за до крај на сезоната. И нека си го спрема тимот уште од сега, нема многу трпение скопската публика. ;)

Да почекаме официјална информација, или барем некој од другиве медиуми да известат, не сум сигурна за ова дека до крај на сезона би бил Недановски на клупа...ќе видиме.

Па што ако остане Недановски до крај на сезона, чудо големо. Само за една важна утакмица до крај на сезона не ти треба тренер кој ќе цица финансии.
Што ако еве Зорман дојде сега и во плејоф изгуби од Еурофарм, зар пак ќе треба после нов тренер да се бара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom