- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.385
- Поени од реакции
- 7.199
Кудуз си бега назад во Динамо. Нема да биде дел од Вардар во вториот дел од сезонава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќен пат и адио. Многу големи очекувања, речиси ништо не исполни. Освен утакмицата со Кил.Кудуз си бега назад во Динамо. Нема да биде дел од Вардар во вториот дел од сезонава.

Па ваљда капнало некое евро од Антета па ете шанса да се најде еден поасален лев/среден бек.Јас само се надевам дека ќе успееме да најдеме средства да донесеме друг тип на деснорак бек кој ќе може да покрие и на среден, и кој надежно ќе ги исполнува условите за странци во домашната лига.
Мислам дека ова е добар потег, посебно ако се земе некој подобар и покорисен играч. Беше најавуван како навистина Хансен да ни доаѓа, на крај не добивме ништо, освен 1-2 натпревари на кои беше подобар.
И мене ме мачи истото прашање, нели тој самиот се жалеше дека го оставиле на улица неколку пати претходно, тоа го кажа во неколку наврати, и сега повторно се враќа таму...? Искрено, не знам што да кажам околу ова.
Zalno samo sto bese 6 meseci najplaten ili eden od najdobroplatenite vo Vardar, ke bide zapameten samo po dolgata neizmiena kosa I toa deka 6 meseca zemase Plata nezasluzenaТакво чуство,како и вообште да не бил дел од Вардар))))

Za apoi da gi troshiZalno samo sto bese 6 meseci najplaten ili eden od najdobroplatenite vo Vardar, ke bide zapameten samo po dolgata neizmiena kosa I toa deka 6 meseca zemase Plata nezasluzena![]()