Фан клуб - РК Вардар

Штета а ги имавме ма да ми се чини ова е поболен крај за шурите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Штета а ги имавме ма да ми се чини ова е поболен крај за шурите

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу е лимитиран составот на Вардар..
Добро е ова реми, на сила, бидејќи екипата тотално падна во последните минути, ги уби Недановски истите играчи 60минути.
И да фалеше вакво дерби, со гостински навивачи со све.

Многу наивно од страна на Столе, исклучувањето што го доби за фаулот врз Велковски можеше да не кошта многу повеќе.

Ухххх, ама слатко испадна на крај. Да пукнат од мука.

Супер е што се извадивме на крај. Имаше и грешки кај нас, не велам не, но Недановски душата им ја извади, можеби поради неискуство...не знам.
Можевме и до победа секако, ок е и вака.
И тие 2 поништени гола не чинеа многу...

Многу е лимитиран составот на Вардар..
Добро е ова реми, на сила, бидејќи екипата тотално падна во последните минути, ги уби Недановски истите играчи 60минути.
И да фалеше вакво дерби, со гостински навивачи со све.
Доста коректно го водеше Бутинот натпреваров, едноставно немаме клупа (која е составена од македонски играчи ради правилото за странци, тука Пелситер има многу повеќе избор на пример) со која шо можи да ротираме на еден ваков натпревар, се виде одма со влегувањето на Мишевски во почетокот на второто полувреме за 2 минути Пелистер ја стопи разликата на -2, доста послободен беше нападот денес едноставно уживаа додека играа и не беа во грч како претходните натпревари.

Збеснав у пм, секоја чест за ремито и борбеноста до крај иако мораше да ја приведеме порано кон победа утакмицата, нека биде ова пресвртница на сезоната и нека тргне формата сега во нагорна линија, ама мора зимава да се донесе некое засилување, среден бек е задолжително. Штама во Битола, Дибиров легендо :cuc:

П.С. Конечно се врати дербито, онака како што доликува, ама не можам да останам должен, а да не спомнам, јас стварно не знам ниту една друга држава каде е прифатливо од организациски план гостински навивачи да добијат дозвола за влез на сред утакмица и да не им се дозволи да ја изгледаат до крај. Брука, неспособност, ко да сме 80-ти години, смешки е ова и мора да се промени

Јака утакмица,одамна вака не сум грицкал нокти,мислам уште од Финал 4 кога станавме шампиони.

Инаку сакам да ја видам фацата на девојчето што цел натпревар врескаше и се слушаше на преносот,онака тажна како го гледа Тимур со прстот на уста после натпревар кога ја заќуте цела сала.:D

Последно уредено:
Супер е што се извадивме на крај. Имаше и грешки кај нас, не велам не, но Недановски душата им ја извади, можеби поради неискуство...не знам.
Можевме и до победа секако, ок е и вака.
И тие 2 поништени гола не чинеа многу...
Ама на крајот и 10 разлика да тепавме, пак само еден бод предност ќе имавме во плејофот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom