Фан клуб - РК Вардар

Многу ме интересира кој е младиов бизнисмен од Македонија до кој дошол Михајло. Ајде да чујам, кои ни се млади а успешни бизнисмени во МК?

1.Синот на Стерјофарм
2.Синот на Минчо
3.Синот на Мукаетов
[/QUOTE]

Тешко некој од овие да дојде во Вардар. Првиот смешно е да се коментира, овие двајцава исто не ми е верно.

Легендата жив ќе се изеде, ама тоа е.
Автоматски споено мислење:

Многу ме интересира кој е младиов бизнисмен од Македонија до кој дошол Михајло. Ајде да чујам, кои ни се млади а успешни бизнисмени во МК?

на Чифлиганец малиот

Sent from my iPhone using Tapatalk

на Чифлиганец малиот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоа е оној Душко. Син на Ванчо. Тој е заменик генерален директор на Адора, и плус косопственик на Midway Middle East ( Компанија за органска храна во Дубаи).Тренутно колку што знам ја Чифлиганец фрла пари само на Ѓоковиќ, односно спонзор му е нешо во градење на детски градинки во Србија ( или нешо слично, не сум најсигурен). Би било добро Михо да направи комбинација од јаки фирми и бизнисмени, микс од домашни и странски, ќе видиме што и дали ќе биде.

Бре што плачење удривте за Калараш. Какви играчи биле бркани од Вардар што ја ги памтам, па овој не им е ни до колена...

1.Синот на Стерјофарм
2.Синот на Минчо
3.Синот на Мукаетов
[/QUOTE]
Минчо нема син. Ако има некој кандидат за мажење, да му ја ќари втората ќерка и после тоа да ги пренасочи парите кон Вардар:P

Кој го гледал Тото негде да пише нешо за него? Ја искрено не сум го гледал, не ја пратев Висла годинава, генерално не го гледав ЕХФ купот. Вака на физикус моќно делува.

Кој го гледал Тото негде да пише нешо за него? Ја искрено не сум го гледал, не ја пратев Висла годинава, генерално не го гледав ЕХФ купот. Вака на физикус моќно делува.
Реално, ништо полош од Калараш. Сличен профил.

По физикус потсеќа на Самба.

Вујо е вечер гостин кај Жика balkan-handball од 21:00. За оние кои се заинтересирани интервјуата одат live на instagram, мислам исто и на facebook ама не сум сигурен 100%. Ги ставаат и на youtube после неколку денови.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom