Jankoff
Run that, pass that.
- Член од
- 4 септември 2019
- Мислења
- 1.744
- Поени од реакции
- 2.836
Aj ne zamaraj i cekaj go Alilovic na ajrodromotМачката да не ви го лапна јазикот, досетковци?

Ps. CESTITO TITULAAA ⚫️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ne zamaraj i cekaj go Alilovic na ajrodromotМачката да не ви го лапна јазикот, досетковци?
Bravo za deckite od Vardar Fans sto ne poslusaa za inicijativata i veruvam deka od klubot kje go napravat toj poteg i kje mu ja ukazat zasluzenata cest na IC27
Последна титула во домашно првенство што ја славев е 2013 година. Од тогаш натаму лигава е за тренинг и за спрдање со градот каде најголем успех е паркето ко се дигна.Честито титула
Дали комити ја прославија, или единствено појавување оваа сезона ќе им остани на тренинг пред Пелистер?
„Има неколку имиња кои се сериозни засилувања за Вардар за следната сезона. Се зависи како ќе се вклопи. Верувајте не е лесно да се направи компактна екипа, колку и да звучи тоа лесно и кога гледаме од страна од трибини. Меѓутоа тоа воопшто не е лесно да се направи, најмногу бидејќи Вардар и натаму го бие лоша репутација поради долговите кои останаа. Треба премногу убедување за да дојде квалитетен играч. Од оние кои веќе потпишаа за Вардар, се јавуваа да прашуваат каква е ситуацијата, ние мораме да ја кажуваме вистината и дека оваа година е ок. Луѓето не се навикнати, не го знаат овој претседател.
После то почна да се палиш на др фетиши затоа не ти е кеф.Последна титула во домашно првенство што ја славев е 2013 година.
Секако никој не спомна дека на пауза во дизелдорф отидовме на геј&бдсм парада, но добро нека остане меѓу нас тоа.
Го бојкотираат Вујо, ништо чудно и Столе да лета..Незнам дали приметивте, откако се сликаа играчиве со титулата сите се поздравија со Михајло само Столе не, случајно или...?