|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
После тајмаутот скандираа играјте за педери. Ваљда педери навиваат за нивAbe koj naviva za ovie Eurofarm?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После тајмаутот скандираа играјте за педери. Ваљда педери навиваат за нивAbe koj naviva za ovie Eurofarm?
Ќе беше навредливо да не се мерачеа уште сеа да купат нешто од Ваикики во Ист гејтСкопје Скопје, на кур Скопје![]()
![]()
![]()
Толкав е капацитетот. Сега ќе запеат Комитааа, ебам јааас, во овој миг, во овој часСкопје Скопје, на кур Скопје![]()
![]()
![]()
@Mich0MKD какви шутеви вадеше у сред Келн со топката што ја фати... Кире Лазаров е за ТалескиТолкав е капацитетот. Сега ќе запеат Комитааа, ебам јааас, во овој миг, во овој час
Кој ги ебе нив, загрижува играта на Вардар. Разбирам дека они се многу помотивирани, ама слабоста во нашите бековски редови е ОЧИГЛЕДНА. Овој мисиров Тале нема никаква идеја ни да додаде, шутот ко јас да сум шутнал, едвај дофрла до гол. Другите бекови не би ги коментирал, ама во глобала тешки дрва.
Кога ги гледам овие, ми прифалува Филипче Лазаров да заврти некое додавање до пикер.@Mich0MKD какви шутеви вадеше у сред Келн со топката што ја фати... Кире Лазаров е за Талески![]()
Внуците на газдите на Еурофарм и нивните вработени со потесното семејствоAbe koj naviva za ovie Eurofarm?
abe majmun ti najde da brcis na strana na skopjani, ako te naucat prilep ke te nachukatВнуците на газдите на Еурофарм и нивните вработени со потесното семејство![]()