Не отворија како црква во недела.
За мене, очекуван исход. Подолго време имаат подготовки, премотивирани влегоа, а квалитетот е тука некаде и тоа е тоа.
Како што кажав, против посилна екипа не се добива само со добра внатрешна линија.
Бековите се полоши од што очекував. Тале, ходајуЧа комедија. Секој збор за него е „сувишан“.
Ама и овие другиве се дрва невидени. Гаџа дрво, Вујин со цицињата не може да се одлепи 3 сантими од земја.
Јас знам какви ни се финансиите, ама мораа да испазарат подобро. Потпишување на пропаднати играчи како Вујин и Тале е целосно непотребно. Сериозно се надевам дека во теков на сезонава ќе добиеме некој пробивен бек. Овие се сите ист профил на играчи, високи, неподвижни, без идеја за акција.
Столе се крстеше, мисирон Крушевски пет пати упропшасти брза акција, мисли уште е во Минчовски Металург. Седат отворени крилата и пикерот, овој ја запира акцијата при полуконтра.
И тие вишок македонски играчи џабе се чуваат во клубот, подобро нека бараат некои млади срби со време. Веќе не сме во позиција да плаќаме некого за греење клупа.
Ко што би рекол Вилипче, мора да живееме со новата реалност

Мој тип е дека сезонава ќе останеме шампиони, од натаму ќе биде потешко. Не може вечно да освојуваме, секоја доминација си има крај.
Во претходниот пост го заборавив гнасдана Чаневски. Ќе го нема нигде и ќе скине 4-5 зицери во решавачки моменти. Да им публика, прв би го гаѓал него, не знам зошто ми е толку одвратен. Уствари знам, се да му ебам