Фан клуб - РК Вардар

Вака така пак играме без бекови. Реално Вујин и Талевски криминал. Јотиќ се труди нешо има експозивност. Мислам дека Столе пизди со новава бековска линија. Соработка нула.

Јотиќ има експозивност, точно. Може да пробие. Ама се гледа дека не му е природно баш да игра централен. Овој Гаџа и Вујин, мене ми делуваат ко да беа грешки. Борко се повампири.

Скопје Скопје, на кур Скопје :pos: :pos: :pos:
Толкав е капацитетот. Сега ќе запеат Комитааа, ебам јааас, во овој миг, во овој час :D

Кој ги ебе нив, загрижува играта на Вардар. Разбирам дека они се многу помотивирани, ама слабоста во нашите бековски редови е ОЧИГЛЕДНА. Овој мисиров Тале нема никаква идеја ни да додаде, шутот ко јас да сум шутнал, едвај дофрла до гол. Другите бекови не би ги коментирал, ама во глобала тешки дрва.

Толкав е капацитетот. Сега ќе запеат Комитааа, ебам јааас, во овој миг, во овој час :D

Кој ги ебе нив, загрижува играта на Вардар. Разбирам дека они се многу помотивирани, ама слабоста во нашите бековски редови е ОЧИГЛЕДНА. Овој мисиров Тале нема никаква идеја ни да додаде, шутот ко јас да сум шутнал, едвај дофрла до гол. Другите бекови не би ги коментирал, ама во глобала тешки дрва.
@Mich0MKD какви шутеви вадеше у сред Келн со топката што ја фати... Кире Лазаров е за Талески :D

@Mich0MKD какви шутеви вадеше у сред Келн со топката што ја фати... Кире Лазаров е за Талески :D
Кога ги гледам овие, ми прифалува Филипче Лазаров да заврти некое додавање до пикер.
Овие само на сила, никаква техника немаат.

Na strana bekovite, akciive se na nivo rk Drachevo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Внуците на газдите на Еурофарм и нивните вработени со потесното семејство :icon_lol:
abe majmun ti najde da brcis na strana na skopjani, ako te naucat prilep ke te nachukat :icon_lol:
a ostanatite gomnojadci na talo gazot da mu go lizite :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom