Комита Ултрас
Модератор
Толку го изнервиравте почна на кирилица да пишува... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема сфрха да се објаснуеш со такви ликови.Repetitio est mater studiorum.
Ако не им се повторува и објаснува нема да научат... Од Битола се овие ле
Има ли нешто вистина во ова? @chef_cookЛиковци го најавуваат Доленец
незнамИма ли нешто вистина во ова? @chef_cook
Доленец за сиромашни
![]()
Вардар ги собира младите репрезентативци - Јагуриновски потпиша за европскиот првак! - 24 РАКОМЕТ
Десниот бек Томислав Јагуриновски е првото засилување за се уште актуелниот европски првак Вардар. Откако „црвено-црните“ ги продолжија договорите со Ристовски, Мишевски, Анастасовски, Гашовски и Крстевски, сега го обезбедија второто засилување за новата сезона по Дмитри Санталов. Јагуриновски...24rakomet.mk
Искрено, јас немам воопшто добро мислење за него како бек. Точно е, има некое си движење, техника, има ракомет во него, но со ништо не ме убеди последниве две-три сезони дека може да игра на сериозно ниво на таа позиција. Претпоставувам и дека планираат да довлечкаат посериозен и поискусен играч на таа позиција кој ќе биде прв избор, па Јагуриновски и Савревски да бидат втора и трета опција.Според мене логичен потег. Се надевам и Савревски од младите ќе добива шанса. Треба уште еден појак десен бек, но за резервна опција со оглед на веројатниот буџет и амбиции на екипата има смисла трансферот.
Карактерно никогаш не ми се допаѓал Јагуриновски, голем провокатор, но има некаква игра, не е за фрлање, ако го доизделкате како што треба може да имате долгорочен ротациски играч.
Викаш дека нема да има значително подобри засилувања до крај?Штом сме на дереџе да купуваме играчи како Јагуриновски, значи максимумот ќе ни биде она што бевме во време на Михо.