Neoficijalno i Peres De Vargas e pred potpis u Vardar, se zaljubil u nasa Makedonka hhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 2000 генерација апсолутно најголем талент и потенцијал.шо материјал е овој Костески?
шо материјал е овој Костески?
Мене ова ми е безвезе трансфер. Носиш 19 години играч, кој реално тешко дека ќе игра во ЛШ нешто, а е дојден на позајмица, па и да изигра нешто да се покаже, ќе си го врати Загреб. И за него не е добро да грее клупа.
Мене ова ми е безвезе трансфер. Носиш 19 години играч, кој реално тешко дека ќе игра во ЛШ нешто, а е дојден на позајмица, па и да изигра нешто да се покаже, ќе си го врати Загреб. И за него не е добро да грее клупа.
Реално Кизиќ од нужност го ставаа во игра. Сеа кога ќе си отидат Гедбан и Кугис, верувам дека има шанси да дојде уште еден голман.Зошто да не игра? Па Костески од идниот собир за репрезентација многу веројатно ќе игра, зошто да не може да игра во Вардар? Кога можеше Кизиќ да има дури и придонес, а не само минутажа изминатата сезона, зошто не би можел Костески идната (а Костески е засега меѓународно веројатно и поискусен и подокажан играч).
Со Талески едино тренер да ни е некој како Талант Дујшебаев па овој да се тресе на клупа.