Фан клуб - РК Вардар

Имаше пост во темата за ФК дека со парите од влада и град Скопје ќе се покриваат долговите во ФК, а пред Ф4 со скрпени пари за ФК исплатиле нешто на ракометарите... во секој случај продолжува неизвесноста и претурање од празно во шупливо.

значи и официјално Глеб нема да продужи со Вардар,30 иљади немаат да платат.Самсоненко: од обеќаните пари и помош,нема ништо,само обеќања сеа за сеа.Целото финансирање,е од мој сили!

Друже постирав веќе пролетоска, тие пари се за да се исплатат должењата на ракометарите а и пред да ме цитира некој дека кажале на интервју дека се исплатени - сигурно парите со кои се исплатија не паднаа од Марс, клубот се задолжи.
Самсоненко сам си кажа дека зема кредити. А тие пари од државата 700К кој знае кога ќе им ги префрлат. Поентата ми беше, треба да им легнат 1.2 милион евра, еве се решаваат за Толедо да плаќаат оштета, лани за Гедбан нешто платија, сега немаат за Глеб. Треба ептен да е критична ситуацијата да немаат 30 илјади.

Самсоненко сам си кажа дека зема кредити. А тие пари од државата 700К кој знае кога ќе им ги префрлат. Поентата ми беше, треба да им легнат 1.2 милион евра, еве се решаваат за Толедо да плаќаат оштета, лани за Гедбан нешто платија, сега немаат за Глеб. Треба ептен да е критична ситуацијата да немаат 30 илјади.
Па не е баш сјајна.

За Толедо има нешто официјално дека потпишал за Вардар или сеуште се договараат со него?

значи и официјално Глеб нема да продужи со Вардар,30 иљади немаат да платат.Самсоненко: од обеќаните пари и помош,нема ништо,само обеќања сеа за сеа.Целото финансирање,е од мој сили!
A, ти си некако поврзан со вардарфанс сајтот или ти го водиш? Прашувам зошто споделуваше инстаграм пораки со Калараш на руски, па верувам дека имаш некои инсајдерски информации.

A, ти си некако поврзан со вардарфанс сајтот или ти го водиш? Прашувам зошто споделуваше инстаграм пораки со Калараш на руски, па верувам дека имаш некои инсајдерски информации.
нит го водам,нит сум поврзан со него,немам време јас за тоа,едноставно имам некој точни информации за вардар!

нит го водам,нит сум поврзан со него,немам време јас за тоа,едноставно имам некој точни информации за вардар!
Прашувам зошто некои работи што ги пиша на форумов, се појавија на сајтот. Ко тие информациите за Глеб.

Паради се држат за да се слави што било: еве пред некој ден имавме и спортска парада иако ништо не придонесуваат спортистите кон општеството освен забава.
Дали се забавувте доволно со успехот на Вардар? :D

Шо се чудиш бе друже, вардарфанс се страница ( реално не може ни да се стават у портал) што го водат ако не се лажам еден или двајца луѓе,мислам дека се симпатизери на Вардар, и кои работат на принцип копи пејст од други портали, и вакви препишанки од форуми. Тоа е тоа.

Не се чудам, прашав само дали он е вмешан со страницата, зошто ќе постира нешто он тука, па таму ќе се појави. Голема коинциденција беше тајмингот. Затоа се заинтересирав да не е он таму нешто, со оглед дека овие информации ги немаше по другите портали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom