Фан клуб - РК Вардар

најверојатно тоа ќе биде тоа со појачањата

најверојатно тоа ќе биде тоа со појачањата
Исто мислам,најверојатно само уште на пикер е неизвесна ситуацијата,ако остане Калараш толку ќе биде,ако не ќе се носи уште еден пикер.

Исто мислам,најверојатно само уште на пикер е неизвесна ситуацијата,ако остане Калараш толку ќе биде,ако не ќе се носи уште еден пикер.
ако останеме со овој состав,догодина нема поминување на група!

Ризично ако се остане со овие на лев бек. И ја мислам дека Каралаш ако не се врати, нов пикер ќе се носи. Ама искрено очекував и нов лев бек. Димитриоски може да игра како среден бек, па најверојатно него би го играле во СЕХА и домашната лига, за ротација.

најверојатно,вардар нема да плати 30.000 € за Глеб

Тогаш колку им платиле на Висла за Толедо, ако немаат 30 за Глеб?
значи мотор им бараа 100,ама некако се согласиле на 60,глеб е готов од тие 60 да плати 30.. вардар не дава одговор,што значи нејќат да платат!

Добија 700.000 евра од државата, плус даночно олесување во висина од 260.000 ерва. Што изводат за таква цифра. Освен ако не се преговара со некој друг на страна. Или ептен се заглавени со пари.

незнам,чесно,незнам, заглавени се,али за 30 иљади,не ми е верно

Ферски би било да се направи анкета за бан на марик. Ако ги иритира сите читатели на темава, кој е понтата уопште да има пристап?
Блокот не функционира пошто редовно спама и се контира со сите. Пола тема ќе ми биде хајдната.

Зошто мене да ме банираат, а не тебе?
Не смеам да си искажам мислење?
Оф-топик ми е мислењето?
Ако толку ти сметам јас како член и моите мислења, дојди во порака, па ќе се разбереме.
Не го сакам Борозан и тоа е тоа.

Тие што ќе му свират на Борозан на утакмицата со Веспрем, ќе им кажеш на управата да ги избрка од утакмица?
Јас не знам што ти е тебе проблем со мене и моите мислења и на другите твои профили од кои ми реплицираш.
Ако не ти се допаѓаат моите мислења, имаш опција да ме игнорираш, а не пред цел аудиториум да се замараш со моето блокирање.
И мене ми пречат твоите мислења, па не настапувам така дрско како ти сега кон мене.

тоа е тоа! со дупка у одбрана ќе играме.
има време,може чекаат да им бидат префлрени парите од Влада/Град Скопје/ЕХФ па да можат да платат.Секако ќе знаеме се до средина на Јули кога ќе почнат со подготовки.

Добија 700.000 евра од државата, плус даночно олесување во висина од 260.000 ерва. Што изводат за таква цифра. Освен ако не се преговара со некој друг на страна. Или ептен се заглавени со пари.
Друже постирав веќе пролетоска, тие пари се за да се исплатат должењата на ракометарите а и пред да ме цитира некој дека кажале на интервју дека се исплатени - сигурно парите со кои се исплатија не паднаа од Марс, клубот се задолжи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom