Фан клуб - РК Вардар

Привилегија е да си ВАРДАРЕЦ и МАКЕДОНЕЦ!! Се надевам дека тоа ќе го сфатат и луѓето кои имаат комбинација од финансии и општествена одговорност, а луѓето од гласачките ливчиња ако не помогнат барем да не одмогнат.
Момци, херои, благословени да сте.

Леле бе ѕверови, три сезони по ред играат Ф4, две сезони шампиони.
Уште не ми се верува.

И пак плата не можат да земат.....

Ај да видиме сеа каков ќе биде пречекот без организација од влади и партии.:)
Ќе има сигурно пречек од северџанската влада бидејќи ќе сакаат да се приклучат на вардаровиот bandwagon. Тешки моменти за фановите на Шќендија (Заев, Зеќири и останати) коишто од една страна од се срце сакаат да се распадне Вардар, а од друга страна мораат да глумат патриоти, да слават титула на Вардар и да го искористат овој момент за некакво национално помирување откако патетичниот обид со Тамара не им успеа. А најјако од се е што ќе мора да лижат онаму каде што плукале, нормално мислам на играчот со број 5. Сега ќе треба да му дудлаат на Столе откако го нарекуваа свиња, дека не бил добар спортист, националист и што уште не.

Честитки до сите навивачи на Вардар и им даде Господ акл на будаливе кои одлучуваат со нашите животи да му помогнат на клубот во овие тешки моменти.

Ќе има сигурно пречек од северџанската влада бидејќи ќе сакаат да се приклучат на вардаровиот bandwagon. Тешки моменти за фановите на Шќендија (Заев, Зеќири и останати) коишто од една страна од се срце сакаат да се распадне Вардар, а од друга страна мораат да глумат патриоти, да слават титула на Вардар и да го искористат овој момент за некакво национално помирување откако патетичниот обид со Тамара не им успеа. А најјако од се е што ќе мора да лижат онаму каде што плукале, нормално мислам на играчот со број 5. Сега ќе треба да му дудлаат на Столе откако го нарекуваа свиња, дека не бил добар спортист, националист и што уште не.
Мене ќе ми бидат хит сите тие што го ругаа Столе кога стана од манифестацијата а сега ќе се тепаат за слика.

Амеби знајте, сите до еден по име и презиме ве знае ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom