Фан клуб - РК Вардар

Да, ништо од можноста преку дресот да видиме иден потенцијален спонзор:D. Презентацијава на новиов дрес е вероватно акција на Hummel, као пред Ф4 нешо дизајни пичке материне.[DOUBLEPOST=1558621531][/DOUBLEPOST]Иначе вака дресов на прва не е лош. Ми маа некако на поскандинавски стил. Да не знае некој кој спонзор е оној Cb, на десниот рукав?
CB=Cashback
Ги промовираат бидејќи имаат сензори во нив за пратење на играчите...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Село гори, баба се чешла....
Ова со дресовите така ми изгледа
Баш така, ама гледам многумина тука не се засегнати со судбината на ФК Вардар. Што се случи со оној бунтовен дух на вардаровиот навивач од Градски, кој го познавав...

Добри се дресовите. Дури и подобри од претходните.

Ваљда не е со рок на плаќање до први јуни.

Се присилив да гледам Еден на Еден, да видам што ќе каже Дибиров. Спомна дека им рекле дека за отприлика 10 дена ќе биде најдено решение. Интервјуто е снимено од пред недела, што значи дека оваа недела пред Ф4, би требало да им кажат што-како ќе биде со клубот. Ако се држат до тоа. Но, кој знае.

И јас гледав. Некако пооптимистичен ми делува, а и вети пред цела публика дека доколку се реши ситуацијава останува во Вардар 100%.

Да прашам од форумов некој дали сака да се собереме негде да се гледа.?
:)[DOUBLEPOST=1559037957][/DOUBLEPOST]Може ако сакате во чилин карши дм кафаната на орце николов

Има кратко интервју со Кокшаров на тој рускиот сајт брз центар. Вика дека Сергеј гарантирал уште една година финансирање на клубот, а операцијата да се спаси Вардар е отидена и до ниво на премиерот на Македонија. Најверојатно се имплицира и државна помош. Тимот ќе си продолжел и он ќе останел дел од тимот.

Кисељев и Калараш си одат од клубот, другите руси ќе останат.

Има кратко интервју со Кокшаров на тој рускиот сајт брз центар. Вика дека Сергеј гарантирал уште една година финансирање на клубот, а операцијата да се спаси Вардар е отидена и до ниво на премиерот на Македонија. Најверојатно се имплицира и државна помош. Тимот ќе си продолжел и он ќе останел дел од тимот.

Кисељев и Калараш си одат од клубот, другите руси ќе останат.

Може да пуштиш линк ако не е проблем?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom