Фан клуб - РК Вардар

Мене ме интересира кои се тие поголеми спонзори со кои се преговарало? Доколку ова е точно.

Мене ме интересира кои се тие поголеми спонзори со кои се преговарало? Доколку ова е точно.

Па вероватно Тиквеш, Пивара, Витаминка..итн.. кои други поголеми спонзори ги има Македонија?

Па вероватно Тиквеш, Пивара, Витаминка..итн.. кои други поголеми спонзори ги има Македонија?
Добро, јас го прочитав текстот, се преговарало и со други поголеми спонзори. И си се прашав, кој во Македонија е поголем од Комерцијална банка?

Добро, јас го прочитав текстот, се преговарало и со други поголеми спонзори. И си се прашав, кој во Македонија е поголем од Комерцијална банка?
Стопанска, ваљда Пивара...
Проблемот е што се мн пари, океј за РК некои 500к ЕУР еден главен спонзор може да ги даде, милиони веќе е друго.
Друго, оние со странски сопственици не фрлаат мн пари во спонзорства, така да, јас не се надевам многу. За ФК е само Самс спасот, за РК некој просечен тим може да се склопи.

Некој да има инфо за колку време стигаат нарачки од фан шопот (достава во Скопје)? Дали би стигнале на време за фајнал фор за дијаспорци ко мене, или да барам некој што ќе оди на лице место да купи дрес :)

Стопанска Банка на пример имат скоро дупли профит од Комерцијална имат и други да не навлегуваме сеа битно е да го одржат Вардар која фирма и како скроз небитно во моментов

Некој да има инфо за колку време стигаат нарачки од фан шопот (достава во Скопје)? Дали би стигнале на време за фајнал фор за дијаспорци ко мене, или да барам некој што ќе оди на лице место да купи дрес :)
Јас ќе ти купам дрес, ти купи ми карта :D Fair enough?

Јас ќе ти купам дрес, ти купи ми карта :D Fair enough?

хахахах, малу појче од еден дрес е картата, али пиво пред утакмица може да се части ;)
Шала на страна, има на ebay карти за до 200 евра. Тоа, ако ви треба плус и превоз до тука е пак многу, ама да си кажам јас :)

Живо џабе ни е смештајот бе :D
1500 денари за спиење и доручек нема ни у ск.
Уствари и картата ни е евтина. Една карта за 7 луѓе ни искача по 22 евра од човек. Плус да не заборавиме дека ќе.имаме топ места за гледање финале на лш фудбал пошто први ќе се наместиме во паб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom