Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vitaminka valjda hahahaМене ме интересира кои се тие поголеми спонзори со кои се преговарало? Доколку ова е точно.
Мене ме интересира кои се тие поголеми спонзори со кои се преговарало? Доколку ова е точно.
Zegin isto takaПа вероватно Тиквеш, Пивара, Витаминка..итн.. кои други поголеми спонзори ги има Македонија?
Добро, јас го прочитав текстот, се преговарало и со други поголеми спонзори. И си се прашав, кој во Македонија е поголем од Комерцијална банка?Па вероватно Тиквеш, Пивара, Витаминка..итн.. кои други поголеми спонзори ги има Македонија?
Стопанска, ваљда Пивара...Добро, јас го прочитав текстот, се преговарало и со други поголеми спонзори. И си се прашав, кој во Македонија е поголем од Комерцијална банка?
Стопанска Банка на пример имат скоро дупли профит од Комерцијална имат и други да не навлегуваме сеа битно е да го одржат Вардар која фирма и како скроз небитно во моментовДобро, јас го прочитав текстот, се преговарало и со други поголеми спонзори. И си се прашав, кој во Македонија е поголем од Комерцијална банка?
Јас ќе ти купам дрес, ти купи ми картаНекој да има инфо за колку време стигаат нарачки од фан шопот (достава во Скопје)? Дали би стигнале на време за фајнал фор за дијаспорци ко мене, или да барам некој што ќе оди на лице место да купи дрес![]()
Јас ќе ти купам дрес, ти купи ми картаFair enough?