Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да се земе и во предвид дека пред некој ден, Милосављев спаси победа во последна секунда против Тартан Прешов. Така што, да не се залетуваме. Иако, искрено мене ми делува како тие СЕХА натпревари да не ги спремаат многу, а овие во ЛШ да трпат многу анализа и стратегија.Сеуште се мислам, дали можеби Монпелје имаше лоша утакмица, или ние со овој тим со огромни промени и заминување на клучни играчи, играме така лесно, комбинираме, се браниме.. Скоро перфектно.
Читав пред малку извештај за мечов на еден француски сајт. И таму авторот го имаше истиот коментар, дека Чупиќ доста се здебелил. Ме потсети на овој пост тука, па да споделамЈа гледам репризава, и приметувам колку уствари Чупич се збумбарил. Пуштање меше пивско, мука нема.
А лево крило само со Тимур?
Недановски е исто лево крило, ама него не му даваат да влезе во ЛШ. Стварно е малку мистерија зошто не донесоа друго лево крило овие две сезони. Нешто ко флетруваа со идеата Тоше Ончев да го играат лани, ама кренаа раце од него. Тимур игра скоро цели натпревари. Дури мислам дека не се и цени соодветно неговиот придонес. Кој е огромен.А лево крило само со Тимур?
Ако има нешто слично на тумор, тоа ти е хуморов...taman e... timur e neunistliv ko tumor lol