Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bese sterbik utakmicava nemase ni da se nadevas i da komentiras za utakmicavaКаква е целта на штербик воопшто во тимов? Ова она што го брани од Чаневски може да се очекува. Од 10 метра го пунат,од линија го пунат ,пенал ни за живот неможе да фати. Шпанскиот циркузант повеќе ќе одбранеше.
И двата пораза се на него.
Не заебавај, топка не фатиDa ne bese sterbik utakmicava nemase ni da se nadevas i da komentiras za utakmicava
Bas imase pristojna utakmica deneska... Problemot e on ke ja fati ovie ja gubat vo napad i za koj kur ja fatil? Dadovme dosta golovi ama mnogu tesko gi davame a uste potesko se branimeНе заебавај, топка не фатиНиту еден зицер нема одбрането во цел двомеч, фати некои топки од крило и толку...
Ама Ласло не дреме у кафана, задњиот пат кога беше повреден, ставаше на Инстаграм информации колку испливал за закрепнување, јас да му подзавидамНе искина Мирко на дуелот. Ќе им набие комплекс на нашиве.
Плус бековите на Веспрем како машини се, незнаеш од која страна ќе распука. Наџи игра како младич од 25 години во најдобрите денови, асистира, пробива, отвара зона, шутира. Маста ни ја извади.