Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Само да испадне просек има да му ебам се до десето коленоGlejte go nasiot nov igrac izgazi protiv Barsa![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само да испадне просек има да му ебам се до десето коленоGlejte go nasiot nov igrac izgazi protiv Barsa![]()
Не беше дрво Штербик. Штербик беше единствената опција на овој состав за да се стигне Ф4. План Б против овој Веспрем (и пак ќе потенцирам со ОВОЈ СОСТАВ) овој Вардар не е возможно да има. И само поради тоа што он ни беше единствената опција вие очекувате магии да прави. Искрајно разочаран сум што Џамбо не беше во комбинација. Он е роден за вакви утакмици. Често не враќаше од мртви со Металург неколку пати а и со Фленсбург пред 2 сезони кога губевме 4-5 разлика од него почна качувањето кое трагично се заврши.Не си во право воопшто овојпат
Дрво беше Штербик на дуелов, дрво беше во двомечов, дрво невидено е по повредата со Пик Сегед.
Браво за денешниов дуел, за фајнл фор се знае дека не можеш со тројца бекови да влезеш, а противникот има играчи како Илиќ и Наѓ кои играат напред-назад и тројца животни што тепаат цело време. Само валкано можевме да ги победиме, а тоа беше да ги скапеме од ќотек пред да почне натпреварот во Скопје, на тоа Илиќ ногите да му ги прекршевме со шипка, а Терзиќ да го распневме да виси на крстот на Водно.
Штербик денес беше просечен, одбрани како што се очекува да одбрани Борко Ристовски на пример. Во Скопје го загубивме дуелот, со 0 одбрани. Од 59 гола што ги примивме, 40 се од факинг 10 метра примени.
Ок беше таа одбрана на почеток,за 9 минути Веспрем само 1 гол,имавте агресивност,дрскост,ама тоа против Веспрем е невозмомно да се одржи такво темпо,прејјака екипа се за така да ги лимитираш,а и Палмарсон не беше ИН,а тој Индијанец беше за него,да го убие тој напад и конкретноста во ирганизацијата.Ne mi e jasno zosto ja smeni odbranata od prvo poluveme so indijanec napred? Zosto??? @Tomasino sto vikas ti ?![]()
Crveno Crno semejstvo najavi deka Vuko Borozan od leto idi vo Vardar.[DOUBLEPOST=1462123894][/DOUBLEPOST]CRVENO - CRNO SEMEJSTVOsto e rabotava dali stvarno nema dobri slobodni igraci ne znam, ali ako recite deka ne sakaat da doagaat u mk ke mi bide mn cudno so ogled na zrk sto sve iznakupi...zenskiot tim kako e skockan za naredna godina, ne me cudi da bidat i glavni favoriti za osvojuvanje na titulata, a mazive so najavenite zasiluvanja ne znam dali ke stasaat i do cetvrtfinale
За прв тим или?Sinot na trenerot na golmanite Simik, so branese za kristianstad sezonava ke bide isto nov igrac.
Најверојатно, не е толку наивен голман за во Јуниор да браниЗа прв тим или?
Во среда од 5 и полKoga ja igraat utakmicata so Metalurg?