Фан клуб - РК Вардар

Каква е целта на штербик воопшто во тимов? Ова она што го брани од Чаневски може да се очекува. Од 10 метра го пунат,од линија го пунат ,пенал ни за живот неможе да фати. Шпанскиот циркузант повеќе ќе одбранеше.

И двата пораза се на него.
Da ne bese sterbik utakmicava nemase ni da se nadevas i da komentiras za utakmicava

Го плаќаме данокот за мечот во Скопје, башка премногу голови ни стегнаа на домашен терен и тоа е тоа.

Da ne bese sterbik utakmicava nemase ni da se nadevas i da komentiras za utakmicava
Не заебавај, топка не фати :D Ниту еден зицер нема одбрането во цел двомеч, фати некои топки од крило и толку...

Не искина Мирко на дуелот. Ќе им набие комплекс на нашиве.
Плус бековите на Веспрем како машини се, незнаеш од која страна ќе распука. Наџи игра како младич од 25 години во најдобрите денови, асистира, пробива, отвара зона, шутира. Маста ни ја извади.

Не заебавај, топка не фати :D Ниту еден зицер нема одбрането во цел двомеч, фати некои топки од крило и толку...
Bas imase pristojna utakmica deneska... Problemot e on ke ja fati ovie ja gubat vo napad i za koj kur ja fatil? Dadovme dosta golovi ama mnogu tesko gi davame a uste potesko se branime

Не искина Мирко на дуелот. Ќе им набие комплекс на нашиве.
Плус бековите на Веспрем како машини се, незнаеш од која страна ќе распука. Наџи игра како младич од 25 години во најдобрите денови, асистира, пробива, отвара зона, шутира. Маста ни ја извади.
Ама Ласло не дреме у кафана, задњиот пат кога беше повреден, ставаше на Инстаграм информации колку испливал за закрепнување, јас да му подзавидам :D без заебанции, така се тера и рехабилитација и тренинг, затоа ќе игра и до 40 години.

како е ова 2 мин за брумен кога имаше пробивање пред тоа. Се женско што им оди на судииве по дома да им го начука диво магере.

Ти ебам копилињата, само маваат бе пичка им материна бе

Дуелов се изгуби дома..мораше далеку подобро да се изигра првата...вака...џабе...

Сега најде да се лизнеш бе Штербик бе :([DOUBLEPOST=1462036126][/DOUBLEPOST]Едно не можам да сфатам, знаеш дека Илиќ те полни секој меч. На првиот дуел во Скопје, го ставаш некој од втора екипа да му ја скрши ногата и нека стави крај на кариера, абе матер четничка да му ебам негова

ај бе у курац. Квалитетен голман ќе треба да е приоритет за наредна сезона. Да има кој да го смени Штербик кога не му оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom