Фан клуб - РК Вардар

Mnogu glupi golovi primi Sterbik.Posle udarot v glava,3 nikakvi golovi primi.I Borko ke gi odbranese tie udari.:sneaky:

Барај тајм аут бе дечко, гледаш ја губиме утакмицата. Ееееееј од овие мртовци да изгубиш, со тоа мртвото теле Боре Дегустаторски и циганон Ларсен што десет гола му даде на Штербик низ рака :tapp:

Lele Sterbik kakvi golovi prima auuu.. Gorbok sam bese,ja dodava do Dibirov koj nemase ubava pozicija i normalno proamasi ccc.

Ко млад мајмун се пали Борково на секоја одбрана.

Овој глупаков незнајт вака да бранит за Македонија? За репрезентација само на проценка тргвит и секогаш грешит нормално, а денеска ниту еднаш на проценка не отиде.

Добра си беше 5-1 одбраната. Тоа што се примија некои шашма голови беа на душа на Штербик. Со 6-0 против овие, тешко.

цццц бем ти матер[DOUBLEPOST=1455220801][/DOUBLEPOST]ПА ШТО КУР ПРАЕШЕ ФИЛИП ЛАЗАРОВ СО МАРКЕР НИ САМ НЕЗНАЕ ПРЕКУ КУРОВ ЕБАТЕ ОВАКА

Колку глупо изигран напад, што бараше Вилипче на десен бек? :facepalm:

Е во вакви натпревари се гледа кој е спремен за Ф4, а на кого му е максимум четвртфинале. Уште еден пораз на Раул, почнувам дефинитивно да се сомневам во неговите тренерски квалитети.
Секоја утакмица да те решета некое муле како Жалуз, Андерсон или овој непостоечки ракометар Шмид и ЕДНАШ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕШ СО ФЛАСТЕР, па земи дај си оставка бе дечко...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom