S
silmarillion
Гостин
А околу муабетов со рубљите, дечкото што мисли, Минчо у јени ги напраи парите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат, абе не сум Фемили јас.Да не бидам погрешно разбран уште имам почит спрема Столе, но, Комити се долги години зад Вардар и имаат право јавно да кажат што им смета, а Столе не е никаков фактор на трибина кај нас па да кажува што смее а што не смее да се скандира, згора на тоа па уште и да се заканува, подобро за него, а не би сакал ни јас да се меша со Комити и да си ја загуби почитта што ја има кај нив. Не знам како поинаку да ти објаснам.
Не можеш да ме убедиш дека да дојдеше Симиќ во МЗТ немаше да го свирите, типот и кога игра за друг тим вие му пеете директно на него, му свирите и што уште не, не па уште кај вас да дојде...
Комити нигде јавно не го прозвале во негативен контекст ниту пак во позитивен. Секое негово прозивање е од лична основа. Јас ако го пцујам не значи дека Комити го пцујат и слично. Комити кога ќе се вратат на трибина ќе видиме што ќе биде.Во ред, тоа можеби стварно треба, али не може ли некако јавно да му се обратите, сигурен сум дека ќе го направи тоа. Али не у стилот: Копиле, да умреш мајката да ти ја ебам, лепра да фатиш, извини се или оди си...., него онака официјално да му се обратите. Јас му имам прочитано изјава каде вика дека ќе се потрудам да се докажам и да ме засакаат Комитите.
Па ова го зборам поради коментариве на форумов (од одредени секако) и од коментарите на ФБ што ги читам.Комити нигде јавно не го прозвале во негативен контекст ниту пак во позитивен. Секое негово прозивање е од лична основа. Јас ако го пцујам не значи дека Комити го пцујат и слично. Комити кога ќе се вратат на трибина ќе видиме што ќе биде.
Па денес Комити (оние кои дојдоа на трибина) го колнеа кога влезе во играКомити нигде јавно не го прозвале во негативен контекст ниту пак во позитивен. Секое негово прозивање е од лична основа. Јас ако го пцујам не значи дека Комити го пцујат и слично. Комити кога ќе се вратат на трибина ќе видиме што ќе биде.
А јас каде се декларирав како навивач/фан?
Ти си тој што ме нарече КВАЗИ НАВИВАЧ.
Како сега не сум?
Избркани ти се поимите 100на100. Квази навивач е оној кој на форумов/улица/сала се појавува на дерби и се удира во гради како е Комита а на рандом текми никаде го нема. Едно 2000 пати пишав дека нит се ставам на исто рамниште, па уште помалку над Комити, оние кои на дожд и сонце, на свој трошок оделе да го бодрат Вардар, без разлика дали било тоа РК, КК, ФК....
Ќе треба да отвараме болна тема ама да се навраќаме и 3-4 години наназад кога Комити (условно кажано) се откажаа од РК зошто се навивачка група пред се на ФК и немаат време да присуствуваат на утакмиците на РК Вардар?
Квази навивач е оној кој тука (ги има пар такви членови, барем јас колку што знам ама нема да ги потенцирам) кои зборат во име на Комити а немаат присуствувано на утакмица како дел од навивачката група. Не мислиш дека тоа е малку смешно?
Уште еднаш, не можам да бидам квази навивач, кога не сум ни навивач.
Ако имало луѓе на трибината за Комити не значи дека се Комити. Да дел од Комити кои не ја почитуваат одлуката на групата и се појавија на трибина. Со самото тоа идеш контра групата па затоа секое нивно мислење не може да се одрази како мислење на цела група. Кога таму ќе стои официјален транспарент Комити и кога ќе има скандирање против него, тогаш ќе се сложиме.Па денес Комити (оние кои дојдоа на трибина) го колнеа кога влезе во игра
Сега, сакаш да ми кажеш дека тоа е индивидуално а не мислење на групата?![]()
Брат, абе не сум Фемили јас.Ај да не му свиреа, и они ќе му ебеа матер како вие на Деки.
Бегаш од целиот мој пост и ја сврте темата на која муабетевме.Престани да солиш памет и тоа е тоа, или ти оди од рака филозофирањето за вадење од македонскиот кремски шит ? Се фураш на кремски муабети , а одиш на ракомет и го следиш ВАРДАР зошто е тоа ИН ? Си идел на Ѓорче Петров зошто биле јаки и пошто си од Ѓорче и тоа тогаш било ИН ? Знаеш зошто се трудам да ти враќам ? Зошто си паметен и очекував дека сфаќаш.Сакаш да ми кажеш дека си дел од фаците кои за да успеат во животот би си ја згазиле гордоста ? АБЕ ТИТУЛА ЕВРОПСКИ КОШАРКАРСКИ ПРВАК ДА МУ ДАДАТ НА МЗТ АКО СИМИЧ ПАК ДОЕ У КЛУБ ЌЕ ЈА ОДБИЈАМ БЕ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ТИ ?Немам коментар ме разочара искрено, ова е последно мое објаснување.
Проклет да е денот кога отиде лименката...
Одјеби.Место коментари за натпреварот оно цели страни за комити и деки ...па воопшто комити се навивачка група по ова денес и не би рекол како деца у ран пубертет се однесуваат
Па ова го зборам поради коментариве на форумов (од одредени секако) и од коментарите на ФБ што ги читам.
Дај куров ми нека се среди работава, мизерно е ради еден играч да си ебе матер се живо, а страшна екипа имаме сезонава.