Фан клуб - РК Вардар

Во врска со Манасков.Во Струмица луѓе кои го мразат Вардар, го вреѓаа, и исвиркаа на Манасков.Како да се помириш дека човек што цело време ти го навредувал клубот, зборел против навивачите, сега игра во тој дрес и го брани грбот на клубот.Низ Европа, да не зборам па Јужна Америка , за ваков трансфер и играчот и управата лошо ќе си поминат.Но вардарци си знаат,дали човек кој ги навредувал и понижувал како клуб и луѓе е достоен да го носи за нив светиот дрес.
Какви Вардарци бе, овие денес што биле у сала и што му давале аплауз се се, само не Вардарци. Овие се класични бескичемњаци, на нив и жените да им ги ебат пред очи ќе речат, па добро што има везе жената му ја ебел, боље жената него мене. Е од што се такви прости, антички воини, за мене овие не се ни луѓе, а камо ли Вардарци.

Не не, не дел од публиката туку оние Комити кои отидоа контра навивачка група и се убација на трибина скандираа за Тимур (не додека играше, туку кога го извади Раул за да влезе Деки) и цела сала прво „уууу“ па после скандираа за Дејан. 100% не се согласувам зошто прават раздор во екипа али они си знаат. На крај краева најмногу треба да се коментира за оние кои отидоа против навивачката група а не за „античките“.

Во Скопје си? :)

Ќе ја дадеш за 1000че? :)

Незнам точно помеѓу кого било, зошто гледав на телевизија, али скандирање за Тимур па свирење па други за Деки, прелошо изгледаше/звучеше, и разочарувачки.

Човеков откако му го сјебаа окото лани игра во катастрофална форма. :(

Беше еден од најдобрите и најконстантните, сеа е најлошиот поединец во тимот. :toe:

Ако продолжи вака сигурно ќе се ослободат од него и уверен сум дека на негово место ќе го донесат... Џинџерот, кој друг. :ROFLMAO:

Ја договоривме денес замената, Костески :icon_mrgr:

Офтопик:

Беше еден од најдобрите и најконстантните, сеа е најлошиот поединец во тимот. :toe:

Ако продолжи вака сигурно ќе се ослободат од него и уверен сум дека на негово место ќе го донесат... Џинџерот, кој друг. :ROFLMAO:
Ама и тој е недисциплиниран, влага во години и наместо да ги батали цигарите и да се чува себеси, како бетер да сака да се унакази. Многу чудна врста на Словенец :D

И ај Деки ситуацијата да ја тргнеме настрана, знам, јасно е дека имаше Тимур лоша утакмица, ама по скандирањето, кога фатија безмозочните да го свират? Ало? Знам дека и Дибиров е од новата фела играчи во Вардар ама да свириш играч од негов калибар ми е малце неарна работа. Ни мене не ми е најомилен ама не го свирам. Му пишав и на Колт, да сум на негово место пакувам куферите и бегам за ПСЖ. Враќај со скандирање на Деки ок е ама не го свири Тимур бре!

Офтопик:

Чул те господ :D Може Џинџерот што му фали.. :D

Не е мое да се мешам и да исправам криви дрини за клуб што не ме допира али од навивачки гледан аспект нема трофеј/титула што ќе ме помири со фактот дека некое копиле што до пред 2 години го плукал името на клубот за кој навивам цел живот денес го носи за мене светиот дрес.Пеџа да не јадам говна ама ти пријателе 100% не си навивал за тим од државава на кој што си му посветил минимум 1 сезона на ситеможни утакмици сегде.Не ми споредувај со Ливерпул и такви булшитовски муабети.Нејќам да ве вреѓам или нешто слично, ама искрено не можете да разберете како им е на Комити.Верувај дека ниту ти ниту било кој на светов сака повеќе од нив да гледа европски фудбал/ракомет каде што Вардар ќе биде во топ4.Али се си има граница, а некој одамна ја помина.Ова што се случува со МЗТ и Вардар , да се десеше пред 3-4 години ќе беше друга приказна.Јас да сум на местото на комита ултрас моја нога во таа сала не гази.Мизерија е ова што се случува, а уште полошо е што „успехот“ ги купува луѓето.Ќе ве прашам пола од вас тука што зборите централни ментрални еден ден кога сите овие криминалци ќе си отидат од тука и тимовиве што политички пркнаа ќе се вратат на старото дали ќе купувате сезонски и дали ќе го следите клубот на секоја утакмица.Толку од мене, би ви кажал дека малце ви е пошо се палевте за салата што имала црвено црни столчиња али у исти говна сме нема потреба, камо побрзо да сфатевте што ќе се задеси.

Ама и тој е недисциплиниран, влага во години и наместо да ги батали цигарите и да се чува себеси, како бетер да сака да се унакази. Многу чудна врста на Словенец :D

И ај Деки ситуацијата да ја тргнеме настрана, знам, јасно е дека имаше Тимур лоша утакмица, ама по скандирањето, кога фатија безмозочните да го свират? Ало? Знам дека и Дибиров е од новата фела играчи во Вардар ама да свириш играч од негов калибар ми е малце неарна работа. Ни мене не ми е најомилен ама не го свирам. Му пишав и на Колт, да сум на негово место пакувам куферите и бегам за ПСЖ. Враќај со скандирање на Деки ок е ама не го свири Тимур бре!
А ко што имам разбрано и пивото му е добар пријател на Брумен :D

Иначе тоа со свирењето на Дибиров ги премина сите граници. Толку неписмен народ да сме еј, браво.

@Cassaro Абе тие на Сеха лига не идат сега, не па дали ќе купуваат карти и сеознски, кога ќе си отидат перачите на пари. Толку од ниванта вернсот како навиачи на Вардар.

Не е мое да се мешам и да исправам криви дрини за клуб што не ме допира али од навивачки гледан аспект нема трофеј/титула што ќе ме помири со фактот дека некое копиле што до пред 2 години го плукал името на клубот за кој навивам цел живот денес го носи за мене светиот дрес.Пеџа да не јадам говна ама ти пријателе 100% не си навивал за тим од државава на кој што си му посветил минимум 1 сезона на ситеможни утакмици сегде.Не ми споредувај со Ливерпул и такви булшитовски муабети.Нејќам да ве вреѓам или нешто слично, ама искрено не можете да разберете како им е на Комити.Верувај дека ниту ти ниту било кој на светов сака повеќе од нив да гледа европски фудбал/ракомет каде што Вардар ќе биде во топ4.Али се си има граница, а некој одамна ја помина.Ова што се случува со МЗТ и Вардар , да се десеше пред 3-4 години ќе беше друга приказна.Јас да сум на местото на комита ултрас моја нога во таа сала не гази.Мизерија е ова што се случува, а уште полошо е што „успехот“ ги купува луѓето.Ќе ве прашам пола од вас тука што зборите централни ментрални еден ден кога сите овие криминалци ќе си отидат од тука и тимовиве што политички пркнаа ќе се вратат на старото дали ќе купувате сезонски и дали ќе го следите клубот на секоја утакмица.Толку од мене, би ви кажал дека малце ви е пошо се палевте за салата што имала црвено црни столчиња али у исти говна сме нема потреба, камо побрзо да сфатевте што ќе се задеси.

Те подржувам во се што рече ама не и во она да не стапнат во сала, Манасков е денеска тука утре ќе го нема а навивачите се тие што остануваат. Може да си навивааат најнормално како и до сега ама успат да го мочаат Манасков во секоја прилика, со исвриркување цело време па и транспарент некаков да му извадат (како оној цртежот што беше) кој ќе ги спречи ? :D

Јес да ова е фудбал ама еве што му направија навивачите на Марсеј на Валбуена, убаво го поздравија
geschmacklose_aktion_der_marseille_fans_span12.jpg

Те подржувам во се што рече ама не и во она да не стапнат во сала, Манасков е денеска тука утре ќе го нема а навивачите се тие што остануваат. Може да си навивааат најнормално како и до сега ама успат да го мочаат Манасков во секоја прилика, со исвриркување цело време па и транспарент некаков да му извадат (како оној цртежот што беше) кој ќе ги спречи ? :D
На врата ќе им го земат :cenzura:

После „без потреба не тепаат џандари“.
Во Англија вака, во Англија онака.
Смешки сте...

Ние сме смешки, ти си досаден, нема ваљда после секоја ЛШ утакмица да ги трпиме твоите убедувања како Деки е икона на македонскиот ракомет, а Комити требале да се помират што копилето игра за нивниот клуб. Комити не биле тренери па да се мешаат. Комити се тие што одат секогаш и секаде за Вардар и имаат право на револт, сигурно вие што одите само на ЛШ утакмици и што го пратите Вардар само кога има успех немате поголемо право да кењате. Ама зошто да се замарате вие за ПМФЛ или Сеха лига, кога си ги имате Ливерпул, Реал, Барса, вака во слободно време можете да солите памет на луѓево од форумов кои барем 3 пати во месецот одат на Вардар. И стварно јајцата ни ги отековте во темава за Манасков, ако толку ви значи отворете му посебна тема и таму величете го. Никој не го сака во Вардар, само провоцирате во темава без потреба...

@Cassaro Абе тие на Сеха лига не идат сега, не па дали ќе купуваат карти и сеознски, кога ќе си отидат перачите на пари. Толку од ниванта вернсот како навиачи на Вардар.

Пробував да му објаснам на господинот супермодератор дека се си има граница и дека само навивачите се вечни во овој клуб.Дека он утре ако падне Вардар нема да отиде никад на утакмица пошто реално кур го здоболе и иде да си гледа ракомет со другарките пошто сега е тоа ин.Како што беше ин пред 2 години да бидеш навивач сега е ин да идеш на ракомет лига шампиони.Порано беше Металург, сега е Вардар.Прост пример, една особа која што ја знам до лани одеше на Металург ЛШ ,сега иде на Вардар.Металург да не не играат ЛШ ? ТОа е пријателе луѓево во нашава мизерна земја немаат карактер и не можат да се определат за ништо.Нив ги влече успехот, доаѓаат и си идат.А таквите како мене и тебе срце не боли.Си проживеал и беда и успех, знаеш каде ти лежи срцето.Не знам како веќе да објаснам.Тоа е исто како да имаш девојка и да ја сакаш највеќе на цел свет, ама еден ден дознаваш дека девојка ти уствари потајно си имала уште по некое момче во креветот.И сеа ти ја сакаш највеќе на цел свет си ја чувал 4-5 години , си бил кога и било најтешко и се тоа и одеднаш девојка ти ти го учукува без око да и трепне.И ти место да и залепиш една попреку и да ја фрлиш ко партал и се вртиш и и викаш Душо не се сеќирај во ред е, јас тебе многу те сакам и би трпел да се ебеш на страна се додека носиш мое презиме си само моја.Е ова е на исто рамниште со тоа комити да му дадат аплауз на манасков и да го скандираат.Поише од ова не можам да ви доловам и да сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom