Фан клуб - РК Вардар

Фала ти господе што денес можев само на фудбал да идам и го избегнав срамот да гледам педерчето како добива овации од античката публика. Со Татран има од загревање, до испраќање да го пцујам.

Уште миленик ни станал, барем на тие што се тука, МТВ во уста да ве ебам.

Ќе сака управата да избегне вакви ситуации па ќе видиме наредната утакмица што ќе смислат за да се запре влагање во сала.

Има да купам карта нареден натпревар, само за да го исвиркувам миленикот Манасков.

Ова денес што го гледам е срам, како некој друг клуб да игра. Металург 2.
Па уште стоечки овации му даваат бе :pos:

Momentalno nekoi od Komiti i 30 posto od sala skandiraat Timur Dibirov a ostanatite od centralnite Deki :icon_lol:

Koa ke dades karti po sponzori...

Некако не и се радувам на победава.
Мислам мило ми е што тепавме, али некои други работи ме јадат...

ауу на македонски интервју дава :cuc::zver:

Често доаѓав на подфорумов да прочитам некоја убава новост или небитно некоја убава вест... а веќе не ми се влегува од смешниве коментари кој ги одолговлекувате со страници, страници наназад... Не бидете досадни со Манасков. Дибиров играше цел натпревар, направи повеќе грешки и се прашував многу порано зошто не го извади. Дибиров си е Дибиров и ќе си го има првото место на таа позиција ама кога не му оди има достојна замена во Манасков. Плукајте, пцујте, колете се... Денес видовме дека обичните навивачи (гледачи) имаат поддршка за Манасков и немаат проблем со него се додека го дава својот максимум за тимот.

Често доаѓав на подфорумов да прочитам некоја убава новост или небитно некоја убава вест... а веќе не ми се влегува од смешниве коментари кој ги одолговлекувате со страници, страници наназад... Не бидете досадни со Манасков. Дибиров играше цел натпревар, направи повеќе грешки и се прашував многу порано зошто не го извади. Дибиров си е Дибиров и ќе си го има првото место на таа позиција ама кога не му оди има достојна замена во Манасков. Плукајте, пцујте, колете се... Денес видовме дека обичните навивачи (гледачи) имаат поддршка за Манасков и немаат проблем со него се додека го дава својот максимум за тимот.
Радо би надвор од ЛШ отколку Манасков у дрес на Вардар. А тие што имаат подршка за Манасков можат само кур да пушат.

А карти нормално дека ќе им се продаваат слабо кога продаваат само за позади гол.Разбирам да има голем интерес и да се продадени сите карти на централните блокови па да се купи од тоа што останало ,али не може некој да дава пари за да гледа од позади гол додека централните се со гратиси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom