Фан клуб - РК Вардар

Дали ја видовте сликата каде што се тагнати пола екипа (така е зборот де) со ракија додека нас уште ни е мака? :)
ах бре....

c3a65fee064510e9de7a5138c0df1759.jpg

Се надевам дека е во ред аплоадирана зошто телефонот ме зеза. Е сеа да ве прашам да не испадне дека се филмам, дали за вас е во ред вакво нешто неполни 24 часа по елиминација?

Мене повеќе ме загрижуваат слимс цигарите на Столе, претпоставувам дека се негови чим се пред него а толкава мушкарчина е :DD

Живот иде даље, а факт е двојката Милиќ - Столе со ваквото однесување си штетат најмногу на самите себиси. Терзиќ на кур не го ставам.
Мене лично многу поболна ми беше елиминацијата од Фленс. Не ми е криво за фајнл форот колку што ми е криво за пречекот на Аеродром што веројатно ќе се десеше ако се пласираа у Келн :)

Живот иде даље, а факт е двојката Милиќ - Столе со ваквото однесување си штетат најмногу на самите себиси. Терзиќ на кур не го ставам.
:)

Се слагам со се што пиша ама со параграфов највише. А за Ф4 сезонава се виде дека сами си се криви, немаше ништо болно, 6 гола со човек повеќе, само незналица како длакавиот другар на Столе би ги кривел судиите и делегатот....

Дали ја видовте сликата каде што се тагнати пола екипа (така е зборот де) со ракија додека нас уште ни е мака? :)
ах бре....

Уште пред да ја постираш сликата 100% бев сигурен дека на нејзе ќе бидат Столе,Џамбо и Терзиќ.Летоска сигурен за ова друштво е и лиглето Манасков, а ќе фали уште некако да се спојат со примадоните од ФК Вардар и ете ти екипа спремна да испие 2 цистерни со пиво,вино или ракија.

Уште пред да ја постираш сликата 100% бев сигурен дека на нејзе ќе бидат Столе,Џамбо и Терзиќ.Летоска сигурен за ова друштво е и лиглето Манасков, а ќе фали уште некако да се спојат со примадоните од ФК Вардар и ете ти екипа спремна да испие 2 цистерни со пиво,вино или ракија.
Јас разбирам дека се луѓе, разбирам и да се налупаат и да се влечат по улици, се би сфатила, ама кога е време за тоа а не во ваква прилика... :) и поготово не ликови чиј фитнес е дискутабилен.

Јас разбирам дека се луѓе, разбирам и да се налупаат и да се влечат по улици, се би сфатила, ама кога е време за тоа а не во ваква прилика... :) и поготово не ликови чиј фитнес е дискутабилен.

Нема прилики и неприлки кога е во прашање оваа тројка и седнувањето во кафана. :D

Многу нормално е секој човек без разлика на тоа дали е спортист или нешто сосема трето да седне еднаш во 2-3 месеци и да се најаде и напие како стока ама оваа тројка што ја спомнавме оваа сезона сигурно има изедено повеќе кила месо и испиено повеќе литри вино и ракија од што има минутажа на важни утакмици.Далеку од тоа дека треба цел живот да се на цеден сок од портокал или лимон и салати + стек (како што го сфаќаат спортскиот живот самопрогласените тренери во државава) ама на се треба да постои одредена мерка.Џамбо во годините кога треба највеќе да загризе и да напредува во кариерата си дозволи Диви кој што е на крајот на кариерата да го исфрли од составот за клучните натпревари.Завчера со Киелце едвај на ТВ екран го собираше...како вепар се направил.Терзиќ кој што има градба и талент да стане играч за година-две на ниво на Душебаев што е сега е крајно незаинтересиран за ракомет (ракометна верзија на Балотели ми е дечкото).Столе од наредна сезона ако излезат муабетите точни за доведување на нов пикер на местото на Чипурин ќе стане 3та опција во тимот и максимумот на утакмици од ЛШ ќе му бидат крајните 5-10 минути на решена утакмица.Овие тројца со годините што ги имаат треба да гризат на тренинзите и утакмиците за да станат основата на Вардар во наредните 5-10 години, но со ваквиот пристап и начин на живот им преостанува само да се помолат на Господ да не му текне на Самс да им даде шут-карта и да донесе играчи кои што ќе се залагаат многу повеќе од нив.Она ‘‘балканското‘‘ буквално им ебава матер на овие тројца и на цела наша репрезентација со исклучок на Кире.Стигаат до некоја фаза каде што искористиле 70% од своите можности кои им ветуваат место во солидни тимови и тука престанува нивниот напредок во кариерата затоа што немаат ‘‘убиствен‘‘ менталитет кој што ќе ги натера да дадат надчовечки напори за да станат играчи од прв ред во ракометниот свет.Иста таква беше и ситуацијата со Пандев кој што цел живот го пројде во Италија, а во ниту една сезона не беше спремен да истрча повеќе од 60 минути во Серија А која што важи за лига во која што се игра фудбал со помалку трчање во споредба со другите лиги.После кога ќе дојде некој ‘‘терторазреден‘‘ играч од страна како што милуваат да кажат спортистите во Македонија и кога ќе им го земе местото во тимот како од шала плачат со фејсбук статуси дека тимовите не работеле за доброто на репрезентацијата - стилот на Медолино.Имаме ние како македонци уште многу фурни леб да изедеме за да се пофалиме пред светот дека имаме спортисти кои стварно вредат, а до тогаш ни преостанува да се удираме во гради со Кире и неговите фантастични бројки на СП,ЕП и ЛШ.

Добро де што да прават сега ако не се пласираа на Ф4, да се затворат во соба и да не јадат и да не пијат...Како да не им е жал на нив што не поминаа понатаму...И за мене ова беше можеби и најважниот натпревар (ќе видиме како ќе биде на фудбал) за сезонава, испаднавме, па после тоа излегов со друштвото, јбг свесни бевме дека работата не си ја завршивме во Скопје, ланската елиминација беше многу поболна...Милиќ и Терзиќ се циркузанти во екипава и треба да им се даде шут карта, не се до толку лоши можат да бркаат работа, ама самите се спремаат за преселба во некој клуб на рангот на Зомимак или Металопластика...За другите збор не сакам да чујам, играа, гинеа, не можеше една постава да го превземе целиот товар, сигурно не им беше сеедно, од почетокот на утакмицата се виде дека имаат огромна желба за победа, не успеаа и тоа е тоа, не гледам ништо лошо ако седнале да јадат заедно и да се напијат по некоја пијачка...Демек другите спортисти се само на тетрапак и варена брокула, ма ајде бре :blablab:

Ах брее,абе нема гајле Столе е наша икона,дете на Минчо а стана голем Вардарец откако Чевларот го избрка од таму ради неговиот терсене табиет.Не го пишувам ова во афект ради што не се пласираа на Ф4 или ради ова клошарење со овие селфи софри,ко да невиделе никад у живот.
А Терзичов небитен ко бела бојца,циркузант со голема плата.Се надевам со Џамбо ќе летаат уште летово.
Мене искрено на сликава ми фали и Краџиќ,после ланската и далеку поболна елиминација од Фленсбург,вечерта го виделе во една дискотека напраен Гоце Арнаудов со сичките екстри,пичиња,шема ти реков ми рече.А психолошки гледано оваа елиминацја од Киелце би била пичкин дим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom