Место да ги цицаат играчите до максимум на овие дуели треба да пуштат во игра по некој младинец, па дури и некој од кадетите. Демек голема промена ќе направи ако во дуели против Охрид и Борец, еден-двајца од играчите не се од првиот тим 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За која позиција кажуваш?? Мислиш на некој од голманите??Лабава утакмица. Добривоје ги наполни, мислам дека немаше промашување, освен пеналот у последна секунда кога му ја поклони топката на голманот на Охрид. Од кај го ископале типот само Охриѓани не ми е јасно.Типот беше метро и желба за растење, ко од улица да го собрале.
Раул го играше Тоскич крило,Абутович десен бек
Очекував и Милиќ пикер да го тури....
Ваљда нема и утре у Струмица така да се заебава, нејќам ни да помислам на нешто друго освен победа.
Кои лекари бе,една тетка влезе само. Се заебаавме со другарчето што бев, мајка му на играчот влегла да го праша како еИнтересн момент беше што еден играч на Охрид залетан мисли ќе го помине Растворев овој само рашири раце и Охриѓанецов како у ѕид да удрисе одби мораа лекари да влегуваат.
Абе не се заебавајте, таа матична ми еКои лекари бе,една тетка влезе само. Се заебаавме со другарчето што бев, мајка му на играчот влегла да го праша како е![]()
Само стрим на сајтот на ракометната федерација за жал ...Денеска слабо пренос од струмица со зомимак ?!
Каков стрим какви бакрачиВи го отвара стримот или само кај мене неможе?