Фан клуб - РК Вардар

Место да ги цицаат играчите до максимум на овие дуели треба да пуштат во игра по некој младинец, па дури и некој од кадетите. Демек голема промена ќе направи ако во дуели против Охрид и Борец, еден-двајца од играчите не се од првиот тим :tapp:

Лабава утакмица. Добривоје ги наполни, мислам дека немаше промашување, освен пеналот у последна секунда кога му ја поклони топката на голманот на Охрид. Од кај го ископале типот само Охриѓани не ми е јасно. :pos: Типот беше метро и желба за растење, ко од улица да го собрале.
Раул го играше Тоскич крило,Абутович десен бек :pos:
Очекував и Милиќ пикер да го тури....

Ваљда нема и утре у Струмица така да се заебава, нејќам ни да помислам на нешто друго освен победа.
За која позиција кажуваш?? Мислиш на некој од голманите??

Треба да му се стави до знаење на Раул и на играчите дека утре со Струмица и натпреварите со Металург треба да се влезе крајно сериозно.
Мора на тие натпревари да се излезе со прв состав и да ги добијат убедливо.
Денес Душебаев играше на двата натпревари а Терзич го немаше никаде.
Утре ќе му текне ќе излезе со Терзич и ќе се нервирам цела утакмица, ќе се влечат по терен и ќе ја добијат со 2-3 разлика, наместо да нагазат јако.
Некогаш ѓаволот може да ја однесе шегата, се може да се деси на натпревар, да се повредат клучни играчи недај боже, да не му оди на некој и да се киксне.

Одиме по купО бр.10 :D

Натпревар кој однапред се знаеше дека ќе се добие, Охрид имаше водство единствено до кај 4-5 минута, водеше со 2:0, првите три шута кон голот на Охрид беа одбранети, но тоа после 5 минута почна Вардаровата машина да меле. Изигравме со ДИви, Марковиќ, Растворцев, Чипурин, Прибак, Душебаев, Брумен во прво полувреме, го изиграа цело прво полувреме.
Марковиќ се изнаигра си испробуваше вртени топки дел влегоа, дел не, Чипурин добар ќотек јадеше, добри цепелиини за атракција си маваа нашиве.
Во второ полувреме, влегоа Тоскиќ, славеникот Филипче, Столе, и Абутовиќ и Милиќ на гол.
Карачиќ мислам дека само не доби шанса си ја преседа на клупа цела утакмица.
На вакви наптревари мислам дека Раул барем требаше провитмците да ги олабави.
Интересн момент беше што еден играч на Охрид залетан мисли ќе го помине Растворев овој само рашири раце и Охриѓанецов како у ѕид да удри:pos: се одби мораа лекари да влегуваат.
На крај покрај Шампионе, ги поздравивме и нежните од темната страна ја запеавме Металург еби сеее.... и најгласни на делот еби ги сељаците си беа Столе и Прибак :kuracc::kuracc:

Сакаме двоја круна!!!

11.4 во 19:00 со Менталург сме игравме а да не сме ни знаеле:tapp: така објавија на официјалната facebook страна па ако знае некој нека ми го каже резултатот?
Јас го гледав Вардар Киелце тогаш можно е во малата сала да се играло.:shok2:. Кој и да ја води страната:cuc:

:cujte:НИКОЈ КАКО ТРБЕ ДРУГ НЕ ГО ЕБЕ МЕНТАЛУРГ

Интересн момент беше што еден играч на Охрид залетан мисли ќе го помине Растворев овој само рашири раце и Охриѓанецов како у ѕид да удри:pos: се одби мораа лекари да влегуваат.
Кои лекари бе,една тетка влезе само. Се заебаавме со другарчето што бев, мајка му на играчот влегла да го праша како е:pos:

На првата утакмица Карачич играше лево крило некое време, а Столе десно крило :pos:

Кои лекари бе,една тетка влезе само. Се заебаавме со другарчето што бев, мајка му на играчот влегла да го праша како е:pos:
Абе не се заебавајте, таа матична ми е :D

отвора ама ништо не испуштате, 3 на 3 резолуција , у школска сала се игра хаха[DOUBLEPOST=1429724040][/DOUBLEPOST]14-20 полувреме

Брука се Струмичани, 300 карти имаа пуштено само ама уствари и толку собира таа салата.
Подобро во Радовиш да отидеа да играт, ќе продадеа 2500 карти ќе собереа 4000евра.
Благојче од гол на гол му го шибна на Штербик :pos:

Бековска линија Растворцев-Лазаров-Дибиров :чда:[DOUBLEPOST=1429726428][/DOUBLEPOST]Зомимак-Вардар 27-38! :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom