- Член од
- 20 јануари 2013
- Мислења
- 1.592
- Поени од реакции
- 3.616
Ке се оди шо ти еЌе оди некој да гледа утре посабајле?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке се оди шо ти еЌе оди некој да гледа утре посабајле?![]()
За тебе знам секако, од публикава прашувамКе се оди шо ти е![]()
Кажи, кажи кои беа тагнатиДали ја видовте сликата каде што се тагнати пола екипа (така е зборот де) со ракија додека нас уште ни е мака?
ах бре....
Живот иде даље, а факт е двојката Милиќ - Столе со ваквото однесување си штетат најмногу на самите себиси. Терзиќ на кур не го ставам.
![]()
Дали ја видовте сликата каде што се тагнати пола екипа (така е зборот де) со ракија додека нас уште ни е мака?
ах бре....
Јас разбирам дека се луѓе, разбирам и да се налупаат и да се влечат по улици, се би сфатила, ама кога е време за тоа а не во ваква прилика...Уште пред да ја постираш сликата 100% бев сигурен дека на нејзе ќе бидат Столе,Џамбо и Терзиќ.Летоска сигурен за ова друштво е и лиглето Манасков, а ќе фали уште некако да се спојат со примадоните од ФК Вардар и ете ти екипа спремна да испие 2 цистерни со пиво,вино или ракија.
Јас разбирам дека се луѓе, разбирам и да се налупаат и да се влечат по улици, се би сфатила, ама кога е време за тоа а не во ваква прилика...и поготово не ликови чиј фитнес е дискутабилен.