Фан клуб - РК Вардар

Да ви се намочам у анализиве, само за на клупа сте до раул,татко му на алекс му ги знаел потезите, па што ако му ги знае кога ги вади од патики сите одбрани, како ке му каже пази Алекс се накривува на шут? ако е за тоа Раул му ги знае сите тактики на Душебаев и треба да ги сведеме на 15 гола ? немојте да ме јебете , Раул си ја знае задачата и да се молиме да бидат расположени Арпад ,Игор и Алекс, пошто на нив 3 ца ако не им оди лошо ке биде. Ма не ни е гајле ке ги мочаме :D

Со тој твит се испонашаа ко гастарбајтер кога ќе се врати во своето село после една година чистење wc-ња у Немачка.
Поједе ме туџи срам :([DOUBLEPOST=1427217736][/DOUBLEPOST]Со тој твит се испонашаа ко гастарбајтер кога ќе се врати во своето село после една година чистење wc-ња у Немачка.
Поједе ме туџи срам :(

абе луѓе ептен сте се усрале, најпрво сите ги сакате Киелце за сега нешо да вадите бројки 75 -25 :eek: атмосфера јака праеле, мајките од трибини многу јако им навивале и шо ти знам
па што ке биде на 4фор? оти овие сигурно ги поминуваме, ептен Вардар го потценувате ко на среќа да стигна до 1/4 финале :tapp:
имале играчи а Вардар ко да се голи а само Штербик и Дибиров вредат скоро колку цела нивна екипа..

Кој и да ни се паднеше сите се јаки не трескајте зелени,ако си јак ќе ги изгазиш сите ако си тапа си одиш дома и толку.Може Киелце е најдобра опција,јас само Кил не го сакав да се падне.Ако ја тепаат нашиве дома првата 6-7 разлика мислам дека идеме даље :D

Никој не рече дека ако се падне Киелце, Вардар иде на Ф4. Него, се зборуваше за Киелце како најдобра опција од екипите, а тоа е далеку од тоа дека Вардар е фаворит или сигурно победува.

Без разлика што ќе направи Вардар првата дома, дали ќе победи со 1 со 5 или штознам јас, овојпат мора да изиграат одлична партија и на гости, затоа што и со висока победа дома, партија каква со Висла на гости не смее да се дозволи.

Moре и 6-7 разлика победа не ти гарантира пласман на Ф4..[DOUBLEPOST=1427221441][/DOUBLEPOST]
Тоа што бевме ние за Висла Плок, тоа е Киелце за нас.
Според мене шансите се 65:35 за Киелце.
Можеби многу нема да се согласат ама ако гледаме реално на работите уште немаме екипа за Ф4.
Местото во 8 најдобри ни е ептен заслужено и моментално со овој состав тука и припаѓаме.
Пласман на Ф4 ќе биде супер успех за нас, се надевам дека можеме.
Во одбрана се браниме со Карачич и Брумен :), тоа е доказ дека Раул вади повеќе од 100% од тимот.
Ретко ни се дешаваат такви утакмици како со Хамбург у гости, се надевам дека пак ќе се повтори нешто слично.
.
Oд наредна сезона биче друга песма, со Македа во одбраната и Деревен у нападот :D

како ги кажувате овие 6-7 голови предност на првата ти се чини против нексе се игра.
реално 3-4 голови предност на домашен терен се добар резултат против килце.

како ги кажувате овие 6-7 голови предност на првата ти се чини против нексе се игра.
реално 3-4 голови предност на домашен терен се добар резултат против килце.
Секоја победа од 4 или 4+ гола разлика е одлична предност во вакви утакмици и против ваков тим, е сеа работата е што во оваа фаза мора две одлични утакмици да изиграш, зашто лесно ќе те казни другиот тим.
А да се падневме против Барса или Веспрем мислам дека ни 7-8 гола да тепаме во Скопје пак нема да пројдеме на фајнл фор, тие се две екипи, па и Кил кој можат да си дозволат мал луксуз.

Ја верификуваа од ФБ:
10943641_10153381064175348_936988639548794182_n.jpg

Џабе ви се математиките дечки, плус уште ни првата утакмица не сме ја одиграле...:) Не би му дал предност на никој, поготово она 75:25 е жива глупост, небаре Војводина и Партизан сме ги имале во група а до 1/4 финале сме поминале преку Нексе...Ништо не се знае во вакви натпревари може дома да биде нерешено, а во гости да ги плеснеме 1 гол мерачки, зошто да не? :) И ние самите премногу се потценуваме, и ние имаме играчи од светска класа, Штербик и на овие години е меѓу најдобрите, крилата слаби ли ни се, бековите допрва покажуваат колку моќни можат да бидат, Карачиќ и Душебаев на една утакмица барем сигурно ќе распалат, пикери имаме за ротација, Тоскиќ е ѕвер, а и Столе игра во солидна форма, јас не би им кренал бело знаме ни на Барса, ни на Кил. Да не заборавиме завршивме како втори во група пред Швабите и Французите, а мора да те бива и во гости за да бидеш 2 место. Квалитетни се и они, ама и ние играме одлично сезонава, нијанси ќе одлучуваат спрема мене. Не мора да имаме голема разлика по првиот меч, нека биде овој пат доволно и мала залиха, да одиграме машки и на гости, слично како со РНЛ, ако не сме квалитетни надвор од Јане, тогаш што бараме на Ф4? :toe:

Џабе ви се математиките дечки, плус уште ни првата утакмица не сме ја одиграле...:) Не би му дал предност на никој, поготово она 75:25 е жива глупост, небаре Војводина и Партизан сме ги имале во група а до 1/4 финале сме поминале преку Нексе...Ништо не се знае во вакви натпревари може дома да биде нерешено, а во гости да ги плеснеме 1 гол мерачки, зошто да не? :) И ние самите премногу се потценуваме, и ние имаме играчи од светска класа, Штербик и на овие години е меѓу најдобрите, крилата слаби ли ни се, бековите допрва покажуваат колку моќни можат да бидат, Карачиќ и Душебаев на една утакмица барем сигурно ќе распалат, пикери имаме за ротација, Тоскиќ е ѕвер, а и Столе игра во солидна форма, јас не би им кренал бело знаме ни на Барса, ни на Кил. Да не заборавиме завршивме како втори во група пред Швабите и Французите, а мора да те бива и во гости за да бидеш 2 место. Квалитетни се и они, ама и ние играме одлично сезонава, нијанси ќе одлучуваат спрема мене. Не мора да имаме голема разлика по првиот меч, нека биде овој пат доволно и мала залиха, да одиграме машки и на гости, слично како со РНЛ, ако не сме квалитетни надвор од Јане, тогаш што бараме на Ф4? :toe:

епа тоа не смее дасе случи, една да распалат а другата штама.во ваков дуел сите трбеа да распалат.И да се направи првата утакмица предност од 6-7 гола како што мислите, нема да биде доволна да се покрија евентуална слаба игра на гости.
65-35% за киелце по мое .

Сакав да кажам дека имаме и ние доста солидни играчи, не сме до толку боси. Овој Вардар може со било кој клуб да се носи. Секој секого може да елиминира во оваа фаза, освен Загреб што е класа послаб од Барса, ПСЖ може да изненади со Веспрем и Унгарците можат да ги добијат Кил, не гледам зошто толку многу му се дава предност на Киелце, они барем на хартија беа најслабите од ,,четворката" а сигурен сум дека и они сакаа да не избегнат нас и ПСЖ...65:35 не би дал на никој, али сите различно размислуваме...:)

Што се запаливте толку за твитот? Па јас да бев у прашање ќе пишев дека едвај чекам да видам како лапа полов орган Чупиќ. Најгнасна екипа ми се од сите уште од времето на Богдан Вента, а не пак сега со Талант и со Агинагалде во екипа :busi:.

Ние сме биле арогнантни, како па да не убаво имаа пишано ни се погоди ждребката, сите играчи што дадоа изјави Киелце им беше желбата, а и тие што не дале изјава јасно е кој им бил посакуван противник.

^ Ма не требаше уопште да се брише твитот, нема предавање, да пукаме самодоверба, кој ги е.е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom