Фан клуб - РК Вардар

Ме потсеќа ситуацијава на таа од пред неколку години кога Металург ги доби Кјелце и исто така на нивниот сајт беа прерадосни за ждрепката. Потоа Металург двата меча ги загуби.

Се е во ред, реално најлесниот противник ни се падна, ама сепак тоа е силна екипа. И се надевам дека играчите и Раул не се во таков муд како овие од официјалната страна и дел од фановите на Вардар.

Среќа Јувентус не се попалија за Монако...Што се замарате со вакви глупости не ве разбирам.Срамота е оној црепон што имаше обид за англиски
Кај виде ти на официјален сајт да напишат Јувентус не посака ждрепката? :)
Баш напротив, изјавија дека е 50:50.

Што е ова сељачко дигање у облаци, ако не да напишеа Вардар сигурен патник во ф4?

Жими мајка, кога ги гледам овие ДаворЧе и МарЧе директори дека станале, мислам дека можам Доналд Трамп да бидам.

Овие до утре може да се радуваат, Давор и другите, за среќа го имаме Раул, кој е ладен како туш во секоја ситуација и многу добро го знае Талант и Киелце. Тој за цела наша среќа е врвен професионалец, така што има да ги стегне момците и ќе ги подготви најдобро заедно со Дејвис. Плус и Алекс е тука, така што мислам дека што се однесува до момците, коректно ќе си ја завршат работата, е сеа проблемот е што тука има и фактори кои не зависат од нас. Треба, за разлика од лани, да не посака и малку среќа во завршницата. Спортска среќа. :)

Реални да бидеме јаки се Киелце, може да се каже и дека се појаки од ланскиот Флензбург, тотален лаик сум за ракомет ама таков впечаток имам некако, страва се дома. Знаат тоа пољаците да збеснат, тој Лијевски, Мијевски, Куромипушевски, Чупиќ, Агинагалде, Носоња Шмал на гол. Страшна публика, каки курац Висла овие се за нијанса послаби од нас што се тиче на атФосмера у сала.
Ќе биде заебано. Ама пак добивме посакувам противник, на наше ниво може да се каже.

Реални да бидеме јаки се Киелце, може да се каже и дека се појаки од ланскиот Флензбург, тотален лаик сум за ракомет ама таков впечаток имам некако, страва се дома. Знаат тоа пољаците да збеснат, тој Лијевски, Мијевски, Куромипушевски, Чупиќ, Агинагалде, Носоња Шмал на гол. Страшна публика, каки курац Висла овие се за нијанса послаби од нас што се тиче на атФосмера у сала.
Ќе биде заебано. Ама пак добивме посакувам противник, на наше ниво може да се каже.
Па далеку се од атмосферата во Јане Сандански, салата мислам дека околу 4000 им е капaцитетот и тоа со нови монтажни трибини. Како што имам читано Киелце не е толку голем град, реално најдобар можен противник ни се падна, но тоа не значи дека сме подобри од нив. Ги имаат Јурецки, Чупич, Агинагалде, Штрлек, Шего моментално има предност пред Шмал на голот, Зорман, Биелецки итн... Со Душебаев на клупата, тоа е многу моќен тим. Разликата со Барса, Кил пред се е и да ги победиш Барса и Кил дома со 3,4 гола тоа ти е ништо на гостински терен, ќе те растурат, додека со Киелце реално имаме шанси, ако одиме таму со добар резултат. А минатава недела загубија од Монпeљер дома 31-33.

Еве искрено според мене шансите се 40:60, за Киелце. Зошто не би изненадиле :angel::angel:

Говедата Јурецки, Лијевски, Бјелецки, на среден бек Бунтиќ, Зорман, најдобриот пикер на светот Агинагалде надополнет со воловине Грабарчук и Муса, страшни крила Чупиќ и Штрлек, Шмал и Шего на гол и Талант тренер.

Висла Плок изгледаат како дечиња од градинка за овие.

Iskreno ne bese ni malku pametno od nasite da se glupirat preku Twitter/FB. Kijelce za razlika od nas vise bese del od Final4 i znaat kako e vo skopje.
Nasiot najgolem problem ne se samo jakite igraci na kjelce ne Talant koj znae kako treba da gi koriste protiv nas. Stravuvam deka aleks ke bide skroz procitan i ke igrame panichen rakomet.

Говедата Јурецки, Лијевски, Бјелецки, на среден бек Бунтиќ, Зорман, најдобриот пикер на светот Агинагалде надополнет со воловине Грабарчук и Муса, страшни крила Чупиќ и Штрлек, Шмал и Шего на гол и Талант тренер.

Висла Плок изгледаат како дечиња од градинка за овие.

Со повредени Роча и Пушица Висла им се спротистави во лигата добро на Киелце, им водеа на полувреме (во гости) а на крај изгубија со 3 разлика. Реално најслаб тим ни се падна од четирите можни, но тоа не значи дека се слаби и дека треба да се потценат. Според мене во Полска 1-2 разлика губиме, дома влегуваат во машината и победуваме со пет + разлика :D

Лијевски не играше во двомечот со Монпеље, има ли некоја информација уште колку ќе отсуствува, пошто ако не игра он многу полесно ќе се справиме само со Бунтиќ на десен бек.

Според мене во Полска 1-2 разлика губиме, дома влегуваат во машината и победуваме со пет + разлика :D
Само што првата утакмица се игра у Скопје а реваншот у Полска

Се знае ли датумот за фајнл форот?

Во животов секогаш сум имал некои играчи кои сум ги памтел по лошо од икс причини и секогаш сум се надевал дека ќе ги видам совладани на крајот :D
На пример тоа се Перез што играше за Унгарија, Гландорф од Фленсбург, Вори како член на било кој клуб или репрезентација и во оваа група уште ми спаѓа и ЗОРМАН :kuracc:
Никако да успееме да елиминираме некоја екиоа/репрезентација на гореспоменативе, се надевам дека конечно ќе се случи пресврт.
Абе овој Зорман колку го мрзам, не можам да опишам, матер да му ебам :icon_mrgr:
А нема некоја причина, ама многу инѕирско презиме има, Зорман :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom