Фан клуб - РК Вардар

Колку што ги бира Кемалот играчите, толку и Раул ги бира.
Ај разбирам на Андреев да му сервираат фудбалерчиња некои чисто само за пари да направат менаџерите, и онака е дојден од некоја вукојебина, никој незнае ни дали тренирал претходно, али на Раул, на еден од најдобрите европски тренери чиј тим се бори за титула во ЛШ, да му носат ракометари, а он да незнае кои се и што се и да не одобри, не ми е верно некако искрено. :)

Едноставно се гледа по работата негова дека човекот си е професиналец и многу тешко дека некоја таква дубара би му направиле.

Крај на крај, ако идеш по таа логика, ќе испадне дека сите добри играчи што го потпиша ракометниот тим, и кои функционираат беспрекорно сега за сега, ќе испадне дека ги откриле Марче и Даворче, што благе везе немаат од ракомет. :)

Ај разбирам на Андреев да му сервираат фудбалерчиња некои чисто само за пари да направат менаџерите, и онака е дојден од некоја вукојебина, никој незнае ни дали тренирал претходно, али на Раул, на еден од најдобрите европски тренери чиј тим се бори за титула во ЛШ, да му носат ракометари, а он да незнае кои се и што се и да не одобри, не ми е верно некако искрено. :)

Едноставно се гледа по работата негова дека човекот си е професиналец и многу тешко дека некоја таква дубара би му направиле.
Самсоненко е тој што го има последниот збор во ракометот. Не за џабе Дибиров имаше толкава слобода и кога не му идеше, со Карачиќ омилени ракометари му се на Самс.
Затоа ќе сум секогаш повеќе за Вујо, кај него нема никој привилегии, затоа и беше тргнат, немаше да му оди по газот на Самсоненко

Само за да бидеш ти среќен, ние што имаме различно мислење нема да учествуваме во овие дискусии.. Ако не ти се допаѓа не ни треба да го отвараш форумов, нормално е да има различни мислења. Делот со "античкиве" и сл не го разбирам зошто не сум учествувал у тие дискусии, а и не ми е битно... Само напишав свое мислење, дека ми се допаѓа потегот на управата на Вардар, ништо повеќе.
Антички се тие како тебе кои до вчера свршуваа на лино и изјавите како тоа металург е клуб репрезентација и дека вади млади македонски играчи...мада до сеа не видов еден да извади сто ке има влијание во репрезентација ама ај...Кај си бе до вчера да пишеш во фан клубов? или од кога почна да доаѓаат лиглињава од металург тогаш почна...вакви како тебе воопшто не ни требаат да се за вардар ниту па да ни ја трујат темава...така да не се прај паметен со тоа не ме знаеш кој сум што сум...ме заболе и кој си и што си ....

Не мешајте сега Циндриќ, Липовина, Борозан, далеку се тие од Декица. Дојденци беа ама не урлаа како него.
И Борко урлаше па на последната негова утакмица за Вардар на Кале цела сала го скандираше, само ја и уште неколку души ќутевме и се чудевме. Исто ќе биде и со овој за неколку години.
Да не се разбереме погрешно ни ја не го сакам лигушов, али ни ја ни било кој друг тука одлучува за тоа.
А ако успее овој да ве натера да не доаѓате да го гледате Вардар, ко што читав коментари претходно тука, ебаве навивачите. Колку Манасковци поминале и ќе поминат низ нашиов тим.....
Самсоненко е тој што го има последниот збор во ракометот. Не за џабе Дибиров имаше толкава слобода и кога не му идеше, со Карачиќ омилени ракометари му се на Самс.
Затоа ќе сум секогаш повеќе за Вујо, кај него нема никој привилегии, затоа и беше тргнат, немаше да му оди по газот на Самсоненко

Ко ќе имаме ја и ти по 2-3 милиона годишно вишок да го спонзорираме Вардар, тогаш Вујо ќе ни биде тренер. До тогаш :cenzura:

И Борко урлаше па на последната негова утакмица за Вардар на Кале цела сала го скандираше, само ја и уште неколку души ќутевме и се чудевме. Исто ќе биде и со овој за неколку години.
Да не се разбереме погрешно ни ја не го сакам лигушов, али ни ја ни било кој друг тука одлучува за тоа.
А ако успее овој да ве натера да не доаѓате да го гледате Вардар, ко што читав коментари претходно тука, ебаве навивачите. Колку Манасковци поминале и ќе поминат низ нашиов тим.....

Ко ќе имаме ја и ти по 2-3 милиона годишно вишок да го спонзорираме Вардар, тогаш Вујо ќе ни биде тренер. До тогаш :cenzura:
Ни 50 денара не планирам да им дадам на тие што ги бркаат луѓето кои се најзаслужни за денешниов Вардар.

А ова за Вујо, он ќе се врати кога пак во сала ќе има по 500 души и кога годишниот буџет ќе е 200-300 илјади евра. Не ти требаат милиони за да го имаш Вујо како тренер

Ни 50 денара не планирам да им дадам на тие што ги бркаат луѓето кои се најзаслужни за денешниов Вардар.

А ова за Вујо, он ќе се врати кога пак во сала ќе има по 500 души и кога годишниот буџет ќе е 200-300 илјади евра. Не ти требаат милиони за да го имаш Вујо како тренер
ќе дадеш,ќе дадеш:свиркам:

И со тој буџет ќе бидеме статисти само у ЛШ и ќе служиме за билдање гол разлика на противниците.
Ако тоа ви е задоволство, секоја чест. Доста амбициозно.
Незнам за тебе, ама мене сон ми е да го видам Вардар на врвот на Европа. Со тие играчи што ги имаше Вујо тоа ќе беше само сон, и ништо повеќе.

И со тој буџет ќе бидеме статисти само у ЛШ и ќе служиме за билдање гол разлика на противниците.
Ако тоа ви е задоволство, секоја чест. Доста амбициозно.
Незнам за тебе, ама мене сон ми е да го видам Вардар на врвот на Европа. Со тие играчи што ги имаше Вујо тоа ќе беше само сон, и ништо повеќе.
Ракометот не е спорт во кој има профит.
После врвот се паѓа на дното, имаш примиери нема што да ти објаснувам
Како и да ќе завршиме како Металуг, само се надевам нема да биде во полоша состојба[DOUBLEPOST=1426117654][/DOUBLEPOST]
ќе дадеш,ќе дадеш:свиркам:
Нека дадат ЛШ фановите место мене

Диборов 60 минути мислам дека беше во авантурите со Зоран и Доне, евентуално првите мечеви на Раул.

Тие што мислат дека Манасков е желба на Гонзалез, нема теоретски шанси. :D Раул лани во клучните мечеви против Хамбург, Фленсбург и домашната со Металург чинам го играше Марковиќ место Дибиров. Секогаш му даваше одлична минутажа како за втор избор на крило (зошто втор избор на крило и втор избор на бек не е исто сепак).

Едноставно Дибиров и Марковиќ беа совршен пар, затоа што Марковиќ го има тоа што Дибиров го нема, се надополнуваа перфектно, како такви и на Раул му одговараа. А кога веќе било до купување, ако било до тренерот, он би го одбрал Валеро Ривера Џуниор, кој мислам дека е слободен летово, па у пакет со Македа би го зеле од Нант.

Секој, ама баш секој асален тренер, ко што е Раул Гонзалез би посакал играч ко Марковиќ во тимот да го има за резервна опција, затоа што е корисен работник.

Ова со Мансков е од едноставна причина „нов Македонец во екипата“, без да се глеа дали е навистина нужен.

Господе боже. Секоја чест на лојалноста на комити кон Вардар и што се' сте поминале со клубот ама мислам дека претеравте со лигавењето. Све јеботе ви пречи. Ви пречат навивачи кои ќе го гледале Вардар само во ЛШ, ви пречи Манасков што до вчера ве пцуел, ви пречи секој оној што не ви е член и не го дели вашето мислење, управата ви пречи со трансфери и одлуки. Дај малце симнете се од тој high horse. Не ви е на вас ништо од бога дадено па да имате екслузивно право на клубот. Да, битен дел сте од успесите на клубот тоа никој не го спори. Ама муабети не ви давам више пари штом Манасков го донесоа е бетер лигавење него на дете кога ќе му земат играчка.

Манасков е глуп што потпиша за Вардар. Се надевам дека нема да го кошта многу во понатамошната кариера, ама...

@ElNinho
Изгледа забораваш дека тие клучни мечеви беа после повредата на Дибиров, кога овој беше непрепознатлив на теренот. :) А ова другото ти има логика, дека го донеле пошто е Антички :D
Ако ништо друго, уште појќе пиќина ќе има на нашиве утакмици :pos::icon_mrgr:

Море да му се посерам на манасков во уста и на кариерата негова, не ги можам еј :boksix:

Господе боже. Секоја чест на лојалноста на комити кон Вардар и што се' сте поминале со клубот ама мислам дека претеравте со лигавењето. Све јеботе ви пречи. Ви пречат навивачи кои ќе го гледале Вардар само во ЛШ, ви пречи Манасков што до вчера ве пцуел, ви пречи секој оној што не ви е член и не го дели вашето мислење, управата ви пречи со трансфери и одлуки. Дај малце симнете се од тој high horse. Не ви е на вас ништо од бога дадено па да имате екслузивно право на клубот. Да, битен дел сте од успесите на клубот тоа никој не го спори. Ама муабети не ви давам више пари штом Манасков го донесоа е бетер лигавење него на дете кога ќе му земат играчка.

Манасков е глуп што потпиша за Вардар. Се надевам дека нема да го кошта многу во понатамошната кариера, ама...
Сигурно имам многу повеќе права од тебе и 90 посто од луѓево што коментираат во темава и олабави со патетикава жити се.
Јас зборам лично за мене, не знам од кај го стави Комити во муабетов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom