Ајде да одиме со ред...
Лиглето минутажа може да дели со Дибиров само на утакмици од СЕХА лига.Во ЛШ на важни утакмици се знае кој е шефот и кој играч е вистинска класа од крило.
Тоа што е македонец може да помине само кај мртвите од темната страна на градот.Ако нема квалитет (а овој нема квалитет ни Марковиќ да го замени) нема да играа, а ако го бива и од Марс да е ќе фати место во тимот.
Лиглето не е врвен македонски играч.Македонија има само еден таков играч од највисок ранг и тоа е Кире Лазаров.Се останато е ситна риба.
Секоја чест на управата ?

За што секоја чест бе пријателе ? За тоа што им го свртеа по втор пат за кратко време грбот на најверните ? На оние на кои што не им е важно дали Вардар игра со Веспрем или Војводина или Радовиш.
Се согласувам со тебе дека секој може да го каже она што го мисли.Без разлика на тоа дали тоа го кажува во лутина или стварно го мисли.Има право да плука по Вардар,има право да покаже среден прст на Комити,има право да покаже среден прст на обична пубилка,има право да каже дека попрво ќе игра во Пелистер него ли во Вардар,има право да каже дека Вардар е само една река што тече низ Скопје...
НО проблемот настанува кога ваквите лиглиња без муда не можат да застанат позади тоа што го кажале/напишале.Тука се гледа друже кој е човек, а кој ороспија за пари.
Филип е нула од играч.Пред некој ден пишав дека е спремен за прекомандување во женскиот тим на Вардар.Но,Филип за разлика од Лиглето е човек.Мене колку што ме држи памтењето не се сеќавам дека Филип некогаш јавно го кажал она што Лиглето го мелеше како воденица постојано,Филип никогаш не плукал на местото од кое што треба леб да јаде.
Никогаш (барем од мене,а гледам и многу други го делат моето мислење) нема да добие ни аплауз, а не нешто повеќе од тоа.