Фан клуб - РК Вардар

Антички се тие како тебе кои до вчера свршуваа на лино и изјавите како тоа металург е клуб репрезентација и дека вади млади македонски играчи...мада до сеа не видов еден да извади сто ке има влијание во репрезентација ама ај...Кај си бе до вчера да пишеш во фан клубов? или од кога почна да доаѓаат лиглињава од металург тогаш почна...вакви како тебе воопшто не ни требаат да се за вардар ниту па да ни ја трујат темава...така да не се прај паметен со тоа не ме знаеш кој сум што сум...ме заболе и кој си и што си ....

"Верни" фанови како тебе многу ги има.... Прво да ти објаснам една работа, од каде заклучи дека сум свршувал на Лино? Тебе ли ќе те прашам кога да пишам каде било на форумов!? Отвори ја темата и за Металург, дали има и таму мои мислења? Нема. Затоа немој и мене и себе да се замараш со глупости, терај си своја работа. Мои мислења и ставови ќе си објавувам каде сакам и колку сакам. Друго тебе ли ќе те прашам дали смеам да сум за вардар? хахах Пријателе бе:pos:? Затоа дај немој со вакви прости испади не ја ТРУЈ темава. Немој да лепиш етикети кој за што е и како е.

Бидејќи ти е тешко да сфатиш, а те ЗАБОЛЕ "Кој сум и што сум" напишано беше баш за ова, што го напиша у последниов пост.

Сигурно имам многу повеќе права од тебе и 90 посто од луѓево што коментираат во темава и олабави со патетикава жити се.
Јас зборам лично за мене, не знам од кај го стави Комити во муабетов.

Ниту знаеш која сум, ниту што сум ниту колку права имам. Престанете со глупави стереотипи. А моето мислење е мое мислење и ќе го пишам каде сакам.

Сигурно имам многу повеќе права од тебе и 90 посто од луѓево што коментираат во темава и олабави со патетикава жити се.
Јас зборам лично за мене, не знам од кај го стави Комити во муабетов.
Не сваќаат овие античкиве дека од тие на Кале што идеа па и повеќчето во лига шампиони што идат не го сакаат дотичниот во Вардар, и мислат само Комити не го сакаат. Човекот не ги вреѓал само Комити, туку општо сите со се клубот.

Ниту знаеш која сум, ниту што сум ниту колку права имам. Престанете со глупави стереотипи. А моето мислење е мое мислење и ќе го пишам каде сакам.
Сории нејќев да те повредам

Сории нејќев да те повредам

Лоша идеја е кога ќе остаиш цигари и у пмс да ја отвориш темата. Се извинувам и јас. Секако е ова битка што нема да ја добијам:) Продолжете со хејтање:D

Не знам зошто се ствара непотребна тензија околу Манасков. Тие што живеат со Вардар ни под разно нема да го сакаат, макар бил Кире Лазаров. Нема да е добредојден во нашиот клуб од познати причини, а каков играч е и какво мислење имате вие другите, може само вие да го имате затоа што не сте го доживеале тој момент со Манасков, Станиќ и ред други говеда.

најаки ми се муабетите демек, се заебавал на Инстаграм [emoji23]
Ме изненади постот на Столе на фејсбук, негативно нормално. Инаку си мавнав хејт јас и на статијата и кај него на пејџ. Кога ќе прочитам коментари у стил па за вас само руси нека играат, македонците не ги бива, ми се повраќа...

Ме изненади постот на Столе на фејсбук, негативно нормално. Инаку си мавнав хејт јас и на статијата и кај него на пејџ. Кога ќе прочитам коментари у стил па за вас само руси нека играат, македонците не ги бива, ми се повраќа...
Негово мислење :) али друштвото негово е фаца до фаца мора да се признае, Лешо, Бетмен, Деки, Зекиров, уште два тројца несфатени од оффнет... :icon_lol:

Негово мислење :) али друштвото негово е фаца до фаца мора да се признае, Лешо, Бетмен, Деки, Зекиров, уште два тројца несфатени од оффнет... :icon_lol:
Со Бетмен се дружи братучед ти? :yid::yid: Зашо запаѓа во лоши друштва бе? :boksix:

mi.jpg

Аха мисли се дека не те знаеме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom