- Член од
- 5 август 2010
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 50
Антички се тие како тебе кои до вчера свршуваа на лино и изјавите како тоа металург е клуб репрезентација и дека вади млади македонски играчи...мада до сеа не видов еден да извади сто ке има влијание во репрезентација ама ај...Кај си бе до вчера да пишеш во фан клубов? или од кога почна да доаѓаат лиглињава од металург тогаш почна...вакви како тебе воопшто не ни требаат да се за вардар ниту па да ни ја трујат темава...така да не се прај паметен со тоа не ме знаеш кој сум што сум...ме заболе и кој си и што си ....
"Верни" фанови како тебе многу ги има.... Прво да ти објаснам една работа, од каде заклучи дека сум свршувал на Лино? Тебе ли ќе те прашам кога да пишам каде било на форумов!? Отвори ја темата и за Металург, дали има и таму мои мислења? Нема. Затоа немој и мене и себе да се замараш со глупости, терај си своја работа. Мои мислења и ставови ќе си објавувам каде сакам и колку сакам. Друго тебе ли ќе те прашам дали смеам да сум за вардар? хахах Пријателе бе

Бидејќи ти е тешко да сфатиш, а те ЗАБОЛЕ "Кој сум и што сум" напишано беше баш за ова, што го напиша у последниов пост.