Фан клуб - РК Вардар

Ич не го сакам лигушов ама само нека ви текне како беше со Борко и Козлина....за жал све ќе спласне после вториот негов натпревар,античките фанови се котат,ќе има кој да го слави а и он кај и да е ќе пише некој статус како сите тие гнасотии за Вардар(клубот што му бил у срце од малечок) ги напишал ради лудост,младост,еуфорија,адреналин и сл.

Реално со Марковиќ нема простор за напредок, тоа му е врвот од форма и тоа е тоа, Дејан може да стане светска класа крило, цел свет го знае и гледа тоа само 3ца повредени навивачи на форумов не сакаат да го согледаат.

1. ОК, јас мислам дека ќе добива минутажа, но ајде ќе видиме...

2. Затоа што ти не го сакаш, не е тоа мерило дали е он квалитетен или не. Марковиќ ? Супер играч, но не мислам дека е подобар од Манасков. Марквиќ 28г. / Манасков 22г.

3. Добро, згрешив. Но сепак оди кон врвен играч, а тоа го покажува сегде. Последна прилика ни беше партиите во Вецлар, па ти колку сакаш негирај го тоа.

4. Кога дојде русинот на сите ни беше супер што донесе играчишта и во ЖРК и во РК? А сега зошто Прибак си оди не ни чини ? Прибак си е Прибак, карактер, борбен играч, го покажа тоа и за репрезентација, но на Вардар му треба подобро од Прибак. Тебе не ти е битно дали играат Лига шампиони или играат некој никакви утакмици, ама некој што вложил пари тоа му е битно, и сака успеси, па и затоа се бара подоброто. Секоја им чест за Манасков, и тоа го нагласив како мое мислење, јас мислам дека играчи од ранкот на Манасков треба да бидат во Вардар. Зошто Марковиќ а не Манасков? Зошто ви покажал среден прст на 19-20 години? Ривалство, нервоза, младоста го носат тоа... Јас сум гледал како го ПЛУКААТ и фрлаат по него со парички, па и по други играчи додека беа во Металург, али сето тоа се случува секаде и во секој спорт.

5. Филипче зошто би рекол нешто или би плукал па и би се пожалил? Кога зема плата за ништо ? o_O

Зошто Марковиќ е подобар играч и ги надополнува слабостите на Дибиров.Дејан не носи ништо во Вардар.

Зошто Марковиќ е подобар играч и ги надополнува слабостите на Дибиров.Дејан не носи ништо во Вардар.

Над твојот пост, го има одговорот на ова што го напиша... Да не се повторуваме :)

Над твојот пост, го има одговорот на ова што го напиша... Да не се повторуваме :)

Абе немој само да може да стане светска класа на крило,целата игра му се базира на трчање.Можеби во Металург каде целиот тим им беше тром и им се базираше на одбрана он им носеше некој нов аспект во играта,али во Вардар веќе има доволно играчи кои можат веднаш да повлечат контра.Марковиќ е добар одбранбен играч кој иако можеби не е најдобар во ниедна категорија сепак е солиден во сите.

Една секунда побрзо во контра не прави никаква разлика кога наверојатно ќе треба да се прави екстра измена за во одбрана,а целата негова блескава иднина зависи од тоа дали он воопшто ќе се замара да тренира и да се унапредува.

Абе немој само да може да стане светска класа на крило,целата игра му се базира на трчање.Можеби во Металург каде целиот тим им беше тром и им се базираше на одбрана он им носеше некој нов аспект во играта,али во Вардар веќе има доволно играчи кои можат веднаш да повлечат контра.Марковиќ е добар одбранбен играч кој иако можеби не е најдобар во ниедна категорија сепак е солиден во сите.

Една секунда побрзо во контра не прави никаква разлика кога наверојатно ќе треба да се прави екстра измена за во одбрана,а целата негова блескава иднина зависи од тоа дали он воопшто ќе се замара да тренира и да се унапредува.

Ти ја земаш во предвид само брзината, никој не го спомна само тоа, а пошто нагласи дека во Металург биле тромави, и во Вецлар ли беа? Или таму не го гледаш? Ич не го споредуваме со Марковиќ... со Дибиров ќе бидат супер тандем, Дибиров ќе има достојна замена и тоа е тоа. Нема потреба од овие муабети, зошто може да почекаме додека се се заврши и го видиме на терен. Немој па после да ти се засфиѓа како игра ;) Јас мислам дека одлично ќе се вклопи во Вардар, па ќе видиме.

Ти ја земаш во предвид само брзината, никој не го спомна само тоа, а пошто нагласи дека во Металург биле тромави, и во Вецлар ли беа? Или таму не го гледаш? Ич не го споредуваме со Марковиќ... со Дибиров ќе бидат супер тандем, Дибиров ќе има достојна замена и тоа е тоа. Нема потреба од овие муабети, зошто може да почекаме додека се се заврши и го видиме на терен. Немој па после да ти се засфиѓа како игра ;) Јас мислам дека одлично ќе се вклопи во Вардар, па ќе видиме.

А кажи ми што друго е спомнато ,кои се тие негови други квалитети?

Уште една причина од следна сезона да не се стапнува во сала. Битно ќе имаат подршка од ватрените вчерашни фанови кои ќе го пратат Вардар додека играат само во ЛШ. Ќе видиме само до кога ќе трае тоа.

Ја само незнам зашто ја плукате управата, како они да му ги бираат играчите на Раул..... Немој да се чудите и Циндрич ко ќе потпише за нас.

Ја само незнам зашто ја плукате управата, како они да му ги бираат играчите на Раул..... Немој да се чудите и Циндрич ко ќе потпише за нас.
Супер засилување е Циндрич. Нема јадено лајна како овој лигушов. Се гледа каков копук е манасков по тоа што место да остане во Вецлар кај што ќе го форсираат и на секој три дена ќе има супер квалитетни утакмици он дојде у скопје да му биде резерва на Тимур и да ебе пичиња од ХО и привилиџ.

Реално со Марковиќ нема простор за напредок, тоа му е врвот од форма и тоа е тоа, Дејан може да стане светска класа крило, цел свет го знае и гледа тоа само 3ца повредени навивачи на форумов не сакаат да го согледаат.
Абе ме заболе каков играч е бе, коа не е човек, коа е копиле, кое ме вреѓало и плукало покажувало кур, и сеа јас да плаќам карти од 5 и више евра тоа во македонија ти се скоро во некој области идве дневници, за овој да има да се курчи.
Не сваќате нешто очигледно премногу површно ги гледате работите јас пишав и предходно он може да биде и најдобар светски играч ама мене тоа не ме интерсира, мене ме боли тоа што копилето ќе лапа плата за 99% од Макеоднците научна фантастика што можеби никад тие пари нема да ги заработат што он за една година ќе ги зема, а ни вреди толку, ни па заслужил со некој потег да ја добие оваа чест да игра во Вардар по кој до вчера плукал.
Исто е ко до вчера некој да ти ставал се по список да плукал по тебе и утре ти зимаш и го вработуваш во фирма твоја и му викаш еве бе брат 1000 евра плата.
Па сите попрво на таков уште коа ќе ве опцуе очи ќе м уизвадите, а не посел некое време да го наградите богато за тоа што ве вреѓал.

Пробувам од прееска да најдам смисла за потпишувањето на Манасков ама не можам, ни трошка смисла не можам да најдам. Да не имаше изедено еден тон гомна за Вардар со раширени раце ќе го пречекав ама вака... Прво, дали и самиот има образ да потпишува за Вардар, па макар и милијарда евра му понудиле? Со кој образ бе лингур? Биди малце мажиште, кога веќе толку си го серел овој клуб не потпишувај за него. Милион шлајмови летнале од Комити кон него, сеа што сака, да му аплаудираат, да го скандираат неговото име? Мало сутра.

Второ, управава со кој памет го потпишуваат кога знаат каков е ставот на Комитите а и општо на навивачите на Вардар? За инат ли им контраат или што е работата?

Не знам, вака како играч е фантастичен, плус наш е, ама колку гомна има изедено за Вардар едноставно незамисливо ми е да го гледам во црно-црвениот дрес...

Добар е лиглето .. не туку плукајте многу по него :P
Позицијата лево крило со него ќе ви биде одлично покриена, само да продолжи да игра добри партии, Раул ќе го стегне.. штом се го потпишале до 2018 сигурно нема да му дозволи да се курчи низ барови и кафани, можеби за него подобро ќе беше да останеше во Вецлар, таму добро го стегнаа.. бележи одлични партии, а овде си е дома, во Македонија може да фати пак кривина од патот.
Единствена грешка е што беше жртвуван Марковиќ .. кој што е останат од оваа старата гардa.
Сепак сте голем тим , со високи амбиции, добри играчи на секоја позиција ви се добредојдени секогаш. :D

Не мешајте сега Циндриќ, Липовина, Борозан, далеку се тие од Декица. Дојденци беа ама не урлаа како него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom