1. ОК, јас мислам дека ќе добива минутажа, но ајде ќе видиме...
2. Затоа што ти не го сакаш, не е тоа мерило дали е он квалитетен или не. Марковиќ ? Супер играч, но не мислам дека е подобар од Манасков. Марквиќ 28г. / Манасков 22г.
3. Добро, згрешив. Но сепак оди кон врвен играч, а тоа го покажува сегде. Последна прилика ни беше партиите во Вецлар, па ти колку сакаш негирај го тоа.
4. Кога дојде русинот на сите ни беше супер што донесе играчишта и во ЖРК и во РК? А сега зошто Прибак си оди не ни чини ? Прибак си е Прибак, карактер, борбен играч, го покажа тоа и за репрезентација, но на Вардар му треба подобро од Прибак. Тебе не ти е битно дали играат Лига шампиони или играат некој никакви утакмици, ама некој што вложил пари тоа му е битно, и сака успеси, па и затоа се бара подоброто. Секоја им чест за Манасков, и тоа го нагласив како мое мислење, јас мислам дека играчи од ранкот на Манасков треба да бидат во Вардар.
Зошто Марковиќ а не Манасков? Зошто ви покажал среден прст на 19-20 години? Ривалство, нервоза, младоста го носат тоа... Јас сум гледал како го ПЛУКААТ и фрлаат по него со парички, па и по други играчи додека беа во Металург, али сето тоа се случува секаде и во секој спорт.
5. Филипче зошто би рекол нешто или би плукал па и би се пожалил? Кога зема плата за ништо ?