Фан клуб - РК Вардар

http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1775--11-
Денеска дечињата од 11 Октомври во дружба со ракометарите (y) и секако повторно по инцијатива на Македонски телеком , можат Телеком слободно да донираат и во платена пракса по маркетинг на нашиве лепотани од управа.

Еве го дресот, брат ми купи Теа за дресов за внука ми, е сега не знам со новиов број да не иде нешто друго од Вардар:
10173569_10205547260790645_1889319711864270956_n.jpg

1779764_10205547260750644_6791158674801461672_n.jpg

Ај да прашам овде гледам составов од Шпанија за светсково повикан е Алекс но колку што можам да разберам го нема Штербик. Има некој некаква информација зошто го нема. Повреда нешо или се има откажано од репрезентација??
Сепак сега гледам тој и уште некои други ракометари ке добиеле по неколку дена слободни на почетокот од припремите.

Последно уредено:
Во управат се сељак до сељак па на почеток кажуваа дека ние сем супер ние сме топ итн а тие една реклама незнат да направат за клубот се чекат некој трет да напрви ,седат само за сликање за насловна страшно и така е кога на тиквари им даваш да раководат клуб а појма немаат како се води клуб:dudlac:

Не знам шо е чудно што спонзорот прави реклами. Лице за односи на клубот е Горан Милковски од МТВ, шо очекувате од него, во управата официјално нема ни 10 души. Добро е што им го оставиле маркетингот на професионалци, супер се сите акции што T-Mobile им ги спреми досеа, и тие и клубот имаат бенефит, ко што е секаде у светов.

Денеска без неколку играчи сме за натпреваров против Нексе. Посебно кај голманиве одмор добиле Штербик и Ангелов, а плус повикан е Чаневск. Барем во ваква ситуација можеше а и мораше според мене шанса да добие Ивановски да покаже дали вреди и во сеха лигата.

Денеска без неколку играчи сме за натпреваров против Нексе. Посебно кај голманиве одмор добиле Штербик и Ангелов, а плус повикан е Чаневск. Барем во ваква ситуација можеше а и мораше според мене шанса да добие Ивановски да покаже дали вреди и во сеха лигата.
Vo pravo si i jas go delam tvoeto mislenje . Ako Caneski ne uspeal do sega da se nametne sega so 27 g ? Sepak Ivanoski e 20 g i pred nego ima mnogu a i pokaza deka ima kvalitet. Treba da dobiva poveke sansa .

Тепале Вардар со Нексе. 30-27. Најефикасни Марковиќ со 11 гола и Терзиќ со 5. Милиќ запишал 13 интервенции.

Одличен крај на сезоната, со оглед на тоа што ланската сезона не растурија на нивен терен.
Сме победиле со скоро цел втор тим.
Со 10 победи и само 2 порази сме на одличен пат кон нов пласман во фајнл форот.
Металург загубиле и од Раднички Крагујевац :shook:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom