Фан клуб - РК Вардар

Зошто да не сака?? Колку што знам се дружи со повеќето играчи на Вардар.
ваљда има повеќе други понуди, ете за Загреб јас не знаев, може сака дома да е :))

Мала дигресија од тролањево, штета што нашиве не го земаа Липовина, во ситуација да дојдеше во СЕХА заедно со Терзиќ мислам дека ќе беа одлична комбинација, плус ќе добиевме млад и перспективен играч и се ми изгледа дека на крај нашиве ќе соберат некој од репрезентативциве :cautious:.

Изгледа не ја пратиш ти ситуацијата.Липовина оди во пакет со Циндриќ и Борозан.Овие тројца ја формираат најдобрата бековска линија во европа,светот и пошироко. :pipi:

Сега ги проверував статистиките на Веспрем за Сеха и гледам дека на последните два меча не играл Наѓи, што значи дека мали се шансите да биде спремен за со Вардар. Но затоа гледај Цајц играл на двете и значи дека со него ќе играат.

Голема предност е ако дојдат без Наѓи, освен што е врвен играч он им е главна потпора и лидер во тимот.

Ајдее кај отишол муабетот. Па добро бе, само прашав дали се пуштени карти за стоење во продажба, односно дали има некој случајно инфо околу тоа и одма сарказам до даска. Ајде обесете ме на плоштад, што да ви кажам. Никаде немаше такво соопштение претходно, односно официјално беше кажано дека дополнително ќе пуштат карти, а кога никој не знае.

Едноставно се бараше инфо како Џонтра Волта што пиша дека вујко, чичко, познаник, другар, премиерот му кажал дека има карти за стоење во продажба, за да може ние останатите да знаеме и да одиме да си купиме, а не да одиме специјално до билетара само за да прашамеo_O.

Не бе, најголем комита си ако исмејуваш некого што поставил конструктивно прашање.

Gleam ti pak najgolem mangup se prais :D
%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0.jpg

Биди мангуп навивај за Вардар :cool:
П.С. Ние си прифаќаме заебанции на наша сметка, не не знаат дечкиве што ни се налутија за тролањево, впрочем сите теми за Вардар се исти :icon_mrgr:

Epa i ti celo vreme da imas tvrd kocan odpozadi kako sto ima zelkata, i ti ke bides taka orosen sekoe sabajle bez razlika dali e toplo ili ladno :D

Едвај чекаше да вратиш :pos:
Абе јас мислев пак со баснине, за желка дека збориш :D
Знаеш ли како е тоа бе? Зошто зелката се смее, зошто кочанот стално е во неа :pos:
Горе-доле тоа ти е :icon_mrgr:

http://karti.com.mk/etickets/SaleForbidden.aspx

Продажбата за одредени корисници во моментов е прекината.
Ве молиме обидете се подоцна!.

Дали кај сите вас вака пишува, или само јас сум во тие одредени корисници?

И кога е тоа подоцна?

Женско не се носи кај Комити така да знаете :D Еднаш се заебав ме напна да ја донесам ја носам на Кале на Вардар - Металург со Комити и оп инцидент у прва минута улетување на терен xD

Официјално Лука Циндриќ преминал у Вардар

лоооол кој и да ја завршил работава, споменик за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom