Фан клуб - РК Вардар

Ке видиш ке видиш :)
Не гледам нигде такво инфо, ни на наш сајт ни на Металург ни на Спортмедиа/Екипа.
[DOUBLEPOST=1415800905][/DOUBLEPOST]Самсоненко им кажал на Металциве сите кој имаат чисти документи (исписница) слободно да му се обратат нему

Не ми се верува така лесно да го земеме Циндриќ. Не се ни они наивни, сигурно ќе направат некоја спогодба да му дадат раскин на договорот, ама под услов да не премине кај нас или нешто од тој тип. Ако го исплатат, нема да може да си бара раскин на основа неподмирени долгови...
Во случај да го земеме тоа би било КРАЖБА НА ДЕЦЕНИЈАТА, со што ќе им вратиме за сите играчи кои ни ги украдоа во изминативе 5-6 сезони :свиркам:
Доаѓање на Циндриќ сигурно ми значело и заминување на Прибак, ама да бидеме реални со моменталната форма Прибак идна сезона дури и да остане во тимот, нема да добива којзнае каква минутажа, затоа што сум прилично сигурен дека Самс ќе носи нов среден бек како партнер на Карачиќ.

Има некои два сајта кои гледам дека објавиле за трансфер на Циндриќ во Вардар, ама некако сумњиви ми се, од кои едниот се вика Provereno.mk. :pos: Мал милион портали изникнаа. Дур не објават Спортмедиа, ништо не е официјално. :)

Ајде ќе видиме, ако е вистина, ова е стварно многу добро долгорочно решение. И да не е вистина, јас и онака мислам дека Прибак нема да добие продолжување на договорот. Жал ми е за тоа, ама тоа е што е...

Аууу колку е неписмен тој Давор, ау, ауу!!!! Не знае да збори, не знае да се изрази ....

Аууу колку е неписмен тој Давор, ау, ауу!!!! Не знае да збори, не знае да се изрази ....
Друже, па не мора снимкава да ја видиш за да ти е јасно, доволно е да видиш како функционира клубот. :D

Ako mozese lani Mite Stoilov da bide u tim i da bide 10ta opcija, moze i Pribak da ostane kako 3ta opcija na centralen bek.

Па нема баш трета да биде. Оваа сезона он посекако е втора опција со оглед на тоа дека и Циндриќе да би го земале он нема право да игра за нас во ЛШ.

Ама па затоа на лето скоро сигурно е дека ќе се купи среден бек со што во случај и Циндриќ да го земеме ќе имаме четири бека на таа позиција, новиот, Карачиќ, Циндриќ и Прибак.

Штета што Прибак игра во очајна форма, верувам дека ако играше на високо ниво Раул ќе го задржи. Али има време да се смени, долга е сезоната а Немања не се дава така лесно.

Јас искрено не верувам дека Циндрич би дошол во Вардар. Според мене единствен играч кој би дошол од металург е Атман. Пред се поради неговата поврзаност со Самсоненко и останативе руски играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom