Фан клуб - РК Вардар

Уопште не е смешно, барем мене не ми е. Дечкото страна поназад си кажа зашто нне бил информиран и кога веќе сте решиле да го изпертципирате и арчите тастатура попродуктивно е да го информирате отколку да изигравате кловнови.
Еве јас лично не знам кој ден е утакмицата, сабота или недела, и ме мрзи да отварам нови табови за да побарам.

Уопште не е смешно, барем мене не ми е. Дечкото страна поназад си кажа зашто нне бил информиран и кога веќе сте решиле да го изпертципирате и арчите тастатура попродуктивно е да го информирате отколку да изигравате кловнови.
Еве јас лично не знам кој ден е утакмицата, сабота или недела, и ме мрзи да отварам нови табови за да побарам.
Кога ќе праша каде може да купи карта за Вардар-Силекс на пример, тогаш ќе му одговорам, вака чим не знае ни за ракомет кај се продаваат карти, настан на кој оди и шуто и сакато, значи нема допирна точка со Вардар и нема што да бара во сала.
На крај краева, секако си доби одговор, а и дури да прашаш такво прашање и да чекаш одговор, ќе отвориш на страната и сам ќе провериш :icon_mrgr:

Кога ќе праша каде може да купи карта за Вардар-Силекс на пример, тогаш ќе му одговорам, вака чим не знае ни за ракомет кај се продаваат карти, настан на кој оди и шуто и сакато, значи нема допирна точка со Вардар и нема што да бара во сала.
На крај краева, секако си доби одговор, а и дури да прашаш такво прашање и да чекаш одговор, ќе отвориш на страната и сам ќе провериш :icon_mrgr:
90 посто во сала, и 90 од тие што коментираат тука се ист случај како ти тој што го опиша па никому ништо :)

едно е да не знаеш кога е утакмицата, друго е карти да не знаеш кај се продаваат кога мктикетс ги шитка две години ... :)

Какви тролови има тука, оние од 9гаг вода да ви носат :D

Не ви ја знам финтата во секој случај, ако е нешто во врска со шах :D

Јас би ти ја кажал финтата ама..

НЕ-МО-ЖАМ, НЕ-МО-ЖАМ !!! :eek:

:pos:

Ај нека ми прати некој линк од мктикетс, мене маусот не ми работи. И да ми објасни како се купуваат карти и дали има уште, ако нема повеќе тогаш да ми кажете зашто нема.
Јас морам да кењам затоа немам време.

Мала дигресија од тролањево, штета што нашиве не го земаа Липовина, во ситуација да дојдеше во СЕХА заедно со Терзиќ мислам дека ќе беа одлична комбинација, плус ќе добиевме млад и перспективен играч и се ми изгледа дека на крај нашиве ќе соберат некој од репрезентативциве :cautious:.

Циндриќ нејќе у Вардар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom