- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.116
- Поени од реакции
- 16.773
Нема.
Имаш онлајн статистика на сеха сајтот, моментално е 10-7.
Имаш онлајн статистика на сеха сајтот, моментално е 10-7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пички не кажувате дека 15 души од горе ве надвикавме 100 души, ааа педерски работи ако!Тоа се тие утакмици
Како што очекував, подобро навивање имаше на Вардар-Раднички отколку во мечевите од ЛШ.
Вардар-Раднички 39-33 мислам дека беше на крај
Врти сучи и Раднички не наполнија. Си го игравме курот на крај, едно време на три гола ни стигнаа, иако претходно водевме со двоцифрена разлика.
Милиќ на голот топка не фати...
Прво полувреме игравме со стартните крила, Дибиров и Брумен, а во второ полувреме со Недановски и Јовчевски
Чипурин и Столе се менуваа на пикер, ама повеќе играше Столе.
Лазаров и Растворцев играа на лев бек, Прибак на среден, Терзиќ на десен бек. И Лацковиќ исто влегуваше во игра. Диви бранеше некоја минута.
Брзо се одлепивме од противникот и мечот беше како пријателска, игра без одбрана.
Раднички го имале ШМИГИЌ МАЈМУНЕ, крв му ебам
Он од кога влезе во игра, се разиграа и почнаа да не стигаат. Имавме некоја криза на 15 минути до крај, кога почнаа да ни намалуваат и од десетина разлика дојдоа до -3 едно време.
Шмигиќ ги има тие педерските додавања со криви очи, а и 5-6 гола ни здрви.
Ние во напад неавме проблеми си погаѓавме од секаде, али нормално крилата беа во прв план Брумен се изнапогоди во прв дел. Јовчевски постигна два гола, Недановски 3-4, од кој еден гол во негов стил, со вртена топка од мртов агол
Лазаров и Терзиќ се изнапогодија од бек, Терзиќ е цар за вакви мечеви, мислам дека беше напрецизен со 7 гола, а и Лазаров беше тука негде.
Столе погоди пенал
Не утнавме пенал за чудо
На трибини слаба посета, ама мислам дека сите фактори беа против нас. Утакмица три саати после фудбал, против најслаб противник, во работен ден и во време на ЛШ, плус врнеше. Сепак пак сум задоволен бидејќи севкупно имаше околу 500+ луѓе.
Комити имавме огромна забава на трибини. Не знам каква беше бројката, ама се дешааше делириум во салата. Од 60 минути, 45 минути имаше шутки и вовчеГрмење цело време...
Тоа е таа забава поради која се оди на трибина
Секоја чест за тие што денес беа на двете утакмици, голем минус за тие што чекаат само ЛШ![]()
Јас пеев со вас (метро под вас бевПички не кажувате дека 15 души од горе ве надвикавме 100 души, ааа педерски работи ако!![]()
На овој меч единствено ми беше криво што барем еднаш не беше поздравен Шмигиќ мајмуне
Мада спамав јас едно 100 пати сам викав, ама не доволно
Веројатно 95% од трибината немаа врска колку ни беше омрзен тој лик во минатото
Шмигиќ мајмуне, Шмигиќ мајмуне![]()