Фан клуб - РК Вардар

Шо е форава со бесплатен влез за со Тартан? За кај Комити трибината или цела сала?

Аууууу абе фејсбуков на Миркуловски да ти бил бетер него делот прашај го админот на сајтот нивни :vozbud:

12345.PNG

Пишано е ова на 6 септември, сега сме 24.10 и глеам све измислено испадна дека било. Ништо чудо Миркуловски админот да бил, секанд шифт :vozbud:

Мене ништо не ми е трагично.
Ништо неточно нема кажано Жутиот.

До 6ти септември ништо немаше обвистинето, се си беше океј.
Глупостите со Металург пред 10тина дена почнаа да се дешаваат.

Мене ништо не ми е трагично.
Ништо неточно нема кажано Жутиот.

До 6ти септември ништо немаше обвистинето, се си беше океј.
Глупостите со Металург пред 10тина дена почнаа да се дешаваат.
Беше се вистина што се пишуваше, главниот на Дуферко се смени уште лани, се најави кратење на буџетот, сите вработени и во Макстил знаеа, имаше и во весници, како тоа само Миркуловски не знаеше не знам.

Момци ај некој ако може да ми објасни како е со паркингот кај новава сала? има негде таму да се паркира човек со кола или се плаќа?

Момци ај некој ако може да ми објасни како е со паркингот кај новава сала? има негде таму да се паркира човек со кола или се плаќа?
Во Капитол паркирај ако најдеш место, не се плаќа на паркингот :D
Во околината на салата истотака мислам дека не се плаќа, ама често се затворени тие улици дур не влезат Комити во сала.

Карши салата најубаво, на паркингот од зградите. Не се плаќа таму мислам, ја таму ја оставав кога идев со кола, а и денес нема да има ни гужва

Каков почеток :vozbud::vozbud::vozbud:
Штербик :cuc::cuc::cuc:

Што кур не го пушта Марковиќ да игра бе?
3 утакмици по ред паркет нема осетено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom