Фан клуб - РК Вардар

Тоа се тие утакмици :vozbud::vozbud::vozbud:
Како што очекував, подобро навивање имаше на Вардар-Раднички отколку во мечевите од ЛШ.
Вардар-Раднички 39-33 мислам дека беше на крај :icon_mrgr:
Врти сучи и Раднички не наполнија. Си го игравме курот на крај, едно време на три гола ни стигнаа, иако претходно водевме со двоцифрена разлика.
Милиќ на голот топка не фати...
Прво полувреме игравме со стартните крила, Дибиров и Брумен, а во второ полувреме со Недановски и Јовчевски :icon_mrgr:
Чипурин и Столе се менуваа на пикер, ама повеќе играше Столе.
Лазаров и Растворцев играа на лев бек, Прибак на среден, Терзиќ на десен бек. И Лацковиќ исто влегуваше во игра. Диви бранеше некоја минута.
Брзо се одлепивме од противникот и мечот беше како пријателска, игра без одбрана.
Раднички го имале ШМИГИЌ МАЈМУНЕ, крв му ебам :D
Он од кога влезе во игра, се разиграа и почнаа да не стигаат. Имавме некоја криза на 15 минути до крај, кога почнаа да ни намалуваат и од десетина разлика дојдоа до -3 едно време.
Шмигиќ ги има тие педерските додавања со криви очи, а и 5-6 гола ни здрви.
Ние во напад неавме проблеми си погаѓавме од секаде, али нормално крилата беа во прв план Брумен се изнапогоди во прв дел. Јовчевски постигна два гола, Недановски 3-4, од кој еден гол во негов стил, со вртена топка од мртов агол :icon_mrgr:
Лазаров и Терзиќ се изнапогодија од бек, Терзиќ е цар за вакви мечеви, мислам дека беше напрецизен со 7 гола, а и Лазаров беше тука негде.
Столе погоди пенал :icon_mrgr:
Не утнавме пенал за чудо :icon_mrgr:

На трибини слаба посета, ама мислам дека сите фактори беа против нас. Утакмица три саати после фудбал, против најслаб противник, во работен ден и во време на ЛШ, плус врнеше. Сепак пак сум задоволен бидејќи севкупно имаше околу 500+ луѓе.
Комити имавме огромна забава на трибини. Не знам каква беше бројката, ама се дешааше делириум во салата. Од 60 минути, 45 минути имаше шутки и вовче :vozbud::cuc: Грмење цело време...
Тоа е таа забава поради која се оди на трибина :cuc::cuc::cuc:
Секоја чест за тие што денес беа на двете утакмици, голем минус за тие што чекаат само ЛШ :icon_mrgr:

Се знаеше што беше најбоље :icon_mrgr:
Типот што кога се залетавме како дивјаци за да се фативме на вовчето, почна да бега на страна пошто од икс причини мислеше дека идеме да го тепаме :pos::pos::pos:

Тоа се тие утакмици :vozbud::vozbud::vozbud:
Како што очекував, подобро навивање имаше на Вардар-Раднички отколку во мечевите од ЛШ.
Вардар-Раднички 39-33 мислам дека беше на крај :icon_mrgr:
Врти сучи и Раднички не наполнија. Си го игравме курот на крај, едно време на три гола ни стигнаа, иако претходно водевме со двоцифрена разлика.
Милиќ на голот топка не фати...
Прво полувреме игравме со стартните крила, Дибиров и Брумен, а во второ полувреме со Недановски и Јовчевски :icon_mrgr:
Чипурин и Столе се менуваа на пикер, ама повеќе играше Столе.
Лазаров и Растворцев играа на лев бек, Прибак на среден, Терзиќ на десен бек. И Лацковиќ исто влегуваше во игра. Диви бранеше некоја минута.
Брзо се одлепивме од противникот и мечот беше како пријателска, игра без одбрана.
Раднички го имале ШМИГИЌ МАЈМУНЕ, крв му ебам :D
Он од кога влезе во игра, се разиграа и почнаа да не стигаат. Имавме некоја криза на 15 минути до крај, кога почнаа да ни намалуваат и од десетина разлика дојдоа до -3 едно време.
Шмигиќ ги има тие педерските додавања со криви очи, а и 5-6 гола ни здрви.
Ние во напад неавме проблеми си погаѓавме од секаде, али нормално крилата беа во прв план Брумен се изнапогоди во прв дел. Јовчевски постигна два гола, Недановски 3-4, од кој еден гол во негов стил, со вртена топка од мртов агол :icon_mrgr:
Лазаров и Терзиќ се изнапогодија од бек, Терзиќ е цар за вакви мечеви, мислам дека беше напрецизен со 7 гола, а и Лазаров беше тука негде.
Столе погоди пенал :icon_mrgr:
Не утнавме пенал за чудо :icon_mrgr:

На трибини слаба посета, ама мислам дека сите фактори беа против нас. Утакмица три саати после фудбал, против најслаб противник, во работен ден и во време на ЛШ, плус врнеше. Сепак пак сум задоволен бидејќи севкупно имаше околу 500+ луѓе.
Комити имавме огромна забава на трибини. Не знам каква беше бројката, ама се дешааше делириум во салата. Од 60 минути, 45 минути имаше шутки и вовче :vozbud::cuc: Грмење цело време...
Тоа е таа забава поради која се оди на трибина :cuc::cuc::cuc:
Секоја чест за тие што денес беа на двете утакмици, голем минус за тие што чекаат само ЛШ :icon_mrgr:
Пички не кажувате дека 15 души од горе ве надвикавме 100 души, ааа педерски работи ако! :D

Пички не кажувате дека 15 души од горе ве надвикавме 100 души, ааа педерски работи ако! :D
Јас пеев со вас (метро под вас бев :icon_mrgr:), иначе немаше да ги надвикате останатите :icon_mrgr:

Вовчето беше хит :D секад на вакви лабави утакмици имало добри дешавки во сала.

Иначе за утакмицата. Се виде уште од почеток дека овие вода во очи немаат и се ептен боса екипа.

Се пробуваа комбинации со тоа што Прибак играше скоро цела на среден, Терзиќ даде 7 гола и Растворцев 5/5 и Лазаров по некој од бек. Иако би ги земал овие голови со резерва бидејќи тоа на Раднички не можеше да се нарече одбрана. Во нашите ротации скоро и да не успеваа да постават блок на шут, и тоа голманот подобро столче да ставеа.

Во второ полувреме беше интересно што влегоа во игра Карачиќ и Лацковиќ но стрикно само во одбрана:), со тоа што 3 и 4 играа Лац и Растворцев, 5ка Карачиќ а 2ка Столе. Мислам дека пополека добиваме насока која одбрана да ја очекуваме со Веспрем без Абутовиќ. :)

Освен Брумен и Дибиров малку на почетокот, нашето ударно дуо на крилните позиции во поголемиот дел на натпреварот беа Јовчевски/Недановски кои успешно се запишаа во листата на стрелци :cool:

Малце ме накурчија што примија 30+ голови, а посебно Милиќ што дозволуваше мајмун да го прават некои бекови од четврта класа со шутеви по земја од 10 метри.

Веќе во петок ќе има посериозен тест со Тартан и ќе видиме која игра ќе ја изиграме.

Мене исто ми текна покасно дека денес има ЛШ, и кога видов дека заврна си реков во сала ќе бидеме 20 души сосе редари и чистачи на терен. Али наспроти очекувањата солидна посета за ваков термин за утакмицата која беше негде околу 600-700 луѓе вкупно. Голема пофалба до Комити кои иако имаа еден натпревар денес, голем размак меѓу термините и плус патување и плус лошо време сепак беа во сала со солидна бројка и навивање 60 минути (y)

Vovceto vi bese vrv, se zgaziv od smeenje. Nekako tesko idese nagore po skalite ali izbutkavte.
I mnogu jako eho ima salava, djabe se bunevte prethodnite natprevari.

p.s Tapanot od Pirati toj da ne e ?
Mn bucen bese :D

На овој меч единствено ми беше криво што барем еднаш не беше поздравен Шмигиќ мајмуне :icon_mrgr:
Мада спамав јас едно 100 пати сам викав, ама не доволно :icon_mrgr:
Веројатно 95% од трибината немаа врска колку ни беше омрзен тој лик во минатото :icon_mrgr:
Шмигиќ мајмуне, Шмигиќ мајмуне :vozbud::vozbud::vozbud:

На овој меч единствено ми беше криво што барем еднаш не беше поздравен Шмигиќ мајмуне :icon_mrgr:
Мада спамав јас едно 100 пати сам викав, ама не доволно :icon_mrgr:
Веројатно 95% од трибината немаа врска колку ни беше омрзен тој лик во минатото :icon_mrgr:
Шмигиќ мајмуне, Шмигиќ мајмуне :vozbud::vozbud::vozbud:

Ја тек на крај приметив дека го имале Шмигиќ во тим коа го прочитав на семафорот над трибината....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom