Фан клуб - РК Вардар

Грешка си, Вардар-Копенхаген беше некој ден после дешавката на Кале, а наредната беше со Караш Северин.[DOUBLEPOST=1413238909][/DOUBLEPOST]
Лелелееее сега ми текна дека тогаш ми вети дека ќе ги аплоудуваш и уште не си ги ставила :pos::pos::pos:
Кога им викав на џандарите дека си го оставаат Левче што сака да прави, а мене три пати ме вратија од ограда пошто сум вршел притисок :pos:
мај месец ти со блуза беше и на крај којзнае кај отиде блузата ништо немаше на тебе :D ете сум ги ставила во ПЦ а на јутјуб појма немам зашто не сум ги префрлила, можда тогаш ми го скинаа каналот, еве утре ќе бидат ставени :D

мај месец ти со блуза беше и на крај којзнае кај отиде блузата ништо немаше на тебе :D ете сум ги ставила во ПЦ а на јутјуб појма немам зашто не сум ги префрлила, можда тогаш ми го скинаа каналот, еве утре ќе бидат ставени :D
Најдобра утакмица беше таа, колку бев испотен како од поплава да сум искочил :D
Тогаш немаше навивање таа сезона, па седнавме божем да гледаме мирно.
Не поминаа пет минути, станав и отидов на ограда за да го пцујам судијата :pos:
Останав таму до крај на утакмица, а при крајот ми се придружија и сите останати од кајгана :D
Какво славје беше тоа, прва титула која им ја земавме во Македонија после 3 години :icon_mrgr:

Утакмицата со Караш Северин беше многу јака, ден или два после дешавките на Кале за црквата мислам беше. Противник мизерии ама пароли кортео пиц пец :D
Со копенхаген игравме два дена после дешавките на кале.А после тоа со караш северин.
Вардар - Киф колдинг
Вардар - ПСЖ
Вардар - Флензбург
Вардар - Рајн Некар
Вардар - Магдебург
и број 1 дефинитивно утакмиците со металург.
Кога им ја земавме титулата преклани и таа во сеха лигата(голот на прибак).
Неможев да спијам навечер од што ми зуеја ушите.

Вардар-Бешикташ, Вардар-Будуќност и Вардар-Динамо Минск, е тоа беше викенд за паметење :icon_mrgr:

Ако не се лажам тогаш Минск дојдени беа и околу 15тина нивни навијачи. Дечките имаа едно големо знаме со Богородица :D
Па имаше скандирање "православије" и имаа нешто размена на шалови со некои од Комити после утакмица.

Грешка си, Вардар-Копенхаген беше некој ден после дешавката на Кале, а наредната беше со Караш Северин.[DOUBLEPOST=1413238909][/DOUBLEPOST]
Лелелееее сега ми текна дека тогаш ми вети дека ќе ги аплоудуваш и уште не си ги ставила :pos::pos::pos:
Кога им викав на џандарите дека си го оставаат Левче што сака да прави, а мене три пати ме вратија од ограда пошто сум вршел притисок :pos:

Иначе Феникс Битола-Вардар Јуниор (Мрк Вардар требале да го крстат, а не да ги копираат педерларине) 17-28!
РК Вардар:Чаневски (8 одбрани), Иваноски (7 одбрани), Недановски 1, Чурлевски 5, Ангелов 1, Тренчески 3, Андовски 4, Спасовски, Ѓоргиевски, Органџиев, Стефанов 4, Ристов 2, Василевски, Попоски 8

Кој беше овој Попоски не се сеќавам дека го споменуваа во подготвителниот период?
Тренчески е пикерот што го донесоа, Чурлевски сите го знаеме, Боби Андовски и порано играше за МРК а сега дојде од Тинекс заедно со Стефанов и уште еден играч, не знам точно кој. Органџиев мислам дека е од Текстилец...
Поповски е Мартин Поповски од Текстилец вторио најдобар играч а мош и најдобар да беше.

Друже, немој да се понашаш ко фан на Металург, далеку од тоа дека Вардар нема пораз дома во Лига на шампиони. Има, и тоа неколку порази. Не се оваа и минатата единствените сезони кога Вардар играл Лига на шампиони.
Добро, јасно е дека мислам на овие 2 сезони од кога се врати во лига шампиони.

image.jpg

Глупости според мене имаше каде каде подобри опции,овој нема шанса да извади уште една сезона ко лани,а бара ненормално големи пари.Ако прифати да игра за некоја пристојна сума би било ок,ако не правец Катар.

Глупости според мене имаше каде каде подобри опции,овој нема шанса да извади уште една сезона ко лани,а бара ненормално големи пари.Ако прифати да игра за некоја пристојна сума би било ок,ако не правец Катар.
И ако прифати да биде втора опција после Алекс, бидејќи реално Алекс во моментов е најдобар играч на Вардар сезонава.

Иначе Феникс Битола-Вардар Јуниор (Мрк Вардар требале да го крстат, а не да ги копираат педерларине) 17-28!
РК Вардар:Чаневски (8 одбрани), Иваноски (7 одбрани), Недановски 1, Чурлевски 5, Ангелов 1, Тренчески 3, Андовски 4, Спасовски, Ѓоргиевски, Органџиев, Стефанов 4, Ристов 2, Василевски, Попоски 8

Кој беше овој Попоски не се сеќавам дека го споменуваа во подготвителниот период?
Тренчески е пикерот што го донесоа, Чурлевски сите го знаеме, Боби Андовски и порано играше за МРК а сега дојде од Тинекс заедно со Стефанов и уште еден играч, не знам точно кој. Органџиев мислам дека е од Текстилец...

Си ги гледал ли вие? Органџиев детиште е играше во Борец лани сега изглеа Перо го собрал во Вардар :D Јовчевски каде отиде или не играл првава?

Си ги гледал ли вие? Органџиев детиште е играше во Борец лани сега изглеа Перо го собрал во Вардар :D Јовчевски каде отиде или не играл првава?
Не сум ги гледал, ова беше прво коло ако не се лажам :D
Наредниов викенд играат со Ринија дома, ако имам време ќе одам да ги гледам :icon_mrgr:
Тука е Јовчевски, сигурно има некоја повреда чим не играл :гик:

Не сум ги гледал, ова беше прво коло ако не се лажам :D
Наредниов викенд играат со Ринија дома, ако имам време ќе одам да ги гледам :icon_mrgr:
Тука е Јовчевски, сигурно има некоја повреда чим не играл :гик:
Второ коло беше, само што ние бевме слободни во првото, бидејќи нашиот противник Јехона се откажал од натпреварувањето. :D

Грешка си. Металург искористи тоа што Вугринец планираше да заврши кариера во просечен словенечки клуб и го земаа за релативно мала пара. Според тоа што ми кажувал човек што се метка околу клубот, најплатен играч на Металург е Атман со 20 000 евра месечно, па Станиќ 17 000 евра (сега му понудиле 50% намалување на плата, овој не се согласил и затоа го раскинаа договорот), Наумче 16 000, тек четврти е Вугринец со 10 000 евра месечно. На човекот му се последни ако не и баш последна година од кариера, македонски репрезентативец е и плус сега се разведува и очигледно си планира живот во Скопје со новата жена, која е тука вработена и чија работа не и дозволува да го следи ако он си отиде во странство. Така да не верувам дека он бара нешто многу поголема плата од таа во Металург, што за Самсоненко е боранија.

И ако прифати да биде втора опција после Алекс, бидејќи реално Алекс во моментов е најдобар играч на Вардар сезонава.
Не мора никој да биде втора опција, ќе си ротираат. Лани во Фленсбург не само што ни еден од Гландорф/Вајнхолд не беше втора опција, туку им беа клучните 2 играчи за освојување на титулата. Или во Кил, Дувњак сигурно не беше донесен за да биде втора опција по Палмарсон. Раул е паметен тренер, сигурно би искористил максимум од двајцата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom