Фан клуб - РК Вардар

Имаме најубава и најтопла атмосфера алал да ви е дечки прекрасно се тоа изгледа :)

И многу сте фини со Ауфвидерзен (Auf Wiedersehen!) тоа му доаѓа како пријатно до следното видување и се користи во културно фина конотација. Би требало да го замените со:
nazisraus_head_2.gif

Имаме најубава и најтопла атмосфера алал да ви е дечки прекрасно се тоа изгледа :)

И многу сте фини со Ауфвидерзен (Auf Wiedersehen!) тоа му доаѓа како пријатно до следното видување и се користи во културно фина конотација. Би требало да го замените со:
nazisraus_head_2.gif
Па ние сме фини и културни навивачи :D

Исто уште еден голем проблем што досега го имале сите што ги познавам е што во салата НЕМА МРЕЖА ни на T-mobile, ни на One, на VIP секако нема мрежа никаде...

Сте го имале и другите овој проблем?
Навидум се изгледа добро, ама ако те бара некој од надвор тогаш те јавува како недостапен :confused:

Исто уште еден голем проблем што досега го имале сите што ги познавам е што во салата НЕМА МРЕЖА ни на T-mobile, ни на One, на VIP секако нема мрежа никаде...

Навидум се изгледа добро, ама ако те бара некој од надвор тогаш те јавува како недостапен :confused:
Јас немам никаков проблем, на Т-Мобиле сум.

3гто на Уан само заебава внатре во сала, во ходник се океј е.

Ima li negde klipovi od pres konferenciite nasi od prethodnive natprevari ?!

p.s
http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1688-2014-10-13-15-02-35
Во следното коло нашата втора екипа во СРЦ“Кале”го пречекува тимот на Ринија.За датумот на одигрување и точната сатница ќе ве информираме во текот на неделата. :D

барав и јас за изјавата од Алекс да ја слушнам пак али овие МТВ немаат ништо на страната, инаку на нивните вести ги имаше од вчера изјавите од Раул и Блаженко

Не мора ни вакви до душа, многу работи се подобар избор од моменталното. Што било од Продиџи да рокнат би било ем поарно од ова сега, ем „европски“, ем не толку фејк. :D

Пример ова, ем насловот ќе прилега:

еве некој веќе направил аматрски обид:

како би легнало една минута од ова на осветлувањето и озвучувањето у салата, бооооо. :drk:

Намерно е тоа да нема чекирања бе, шо се буниш! :icon_lol:

Јас мислам дека многу подобро е навивањето во Јане, прво има трибини од сите страни, а второ мислам дека волуменски е помала за разлика од борис па така се создава поголема бучава( Повеќе луѓе на помал простор). За Вип собите мислам дека се чиста глупост али што знам можда и се исплати( за клубот). Е сега оваа година Вардар е "помодерен" па има повеќе "фенси фаци" кои чат пат ќе плескаат со рацете без да пеат па и не може да се направи уште појака атмосфера (не дека сега не грмеше).
пс. у лига шампиони дома немаме уште пораз (освен онаа сумливата со металург)

Јас заради Кале сега воопшто не бев импресиониран од јачината. За столчињата што да се каже, огромна грешка со вип делот од двете страни. Да се корегира тој дел ќе помине некако, инаку солидно се гледа од централните трибини од секоја ред, позади гол секако не гледам :)

Јас мислам дека многу подобро е навивањето во Јане, прво има трибини од сите страни, а второ мислам дека волуменски е помала за разлика од борис па така се создава поголема бучава( Повеќе луѓе на помал простор). За Вип собите мислам дека се чиста глупост али што знам можда и се исплати( за клубот). Е сега оваа година Вардар е "помодерен" па има повеќе "фенси фаци" кои чат пат ќе плескаат со рацете без да пеат па и не може да се направи уште појака атмосфера (не дека сега не грмеше).
пс. у лига шампиони дома немаме уште пораз (освен онаа сумливата со металург)
Друже, немој да се понашаш ко фан на Металург, далеку од тоа дека Вардар нема пораз дома во Лига на шампиони. Има, и тоа неколку порази. Не се оваа и минатата единствените сезони кога Вардар играл Лига на шампиони.

Атмосферата во кале никогаш никоја сала нема да ја замени.

Атмосферата во кале никогаш никоја сала нема да ја замени.
За тоа време, беше океј. Ама од СЦЈС уште ми зујат ушиве... Далеку поголем притисок може да се изврши со повеќе публика, во покомпатна сала. Следствено на тоа, атмосферата во новата сала е далеку подобра. Според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom