- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.425
- Поени од реакции
- 7.160
Морам да признам дека на Вардар Вугринец би му дошол како кец на десетка. Втор десен бек кај Вардар е единствената позиција каде не се покриени како што треба. Терзиќ е малку потеценет и не е за фрлање како талент ама не е спремен за ЛШ, а Вардар има состав со кој треба да се бори за врвни резултати сега а не за 2-3 години. А ако продолжи да има толку голема минутажа Душебаев, на пролет ќе го изгубите и ќе има голем пад фор формата. Мора да пази тука Раул Гозналес, тука ми е главната замерка за него сезонава. А да не ни зборувам што Вугринец е прилично различен играч од Душебаев (шутер кој игра во два правци) и ќе му овозможи и една нова димензија на екипата.
Јас да сум Вардар на Металург веднаш би им понудил размена Терзиќ - Вугринец. И двата клуба многу добиваат со ваква размена. Металург уште еден млад десен бек со потенцијал, Вардар играч со кој суперквалитетно ќе ја покрие најслабата точка во екипата.
Јас да сум Вардар на Металург веднаш би им понудил размена Терзиќ - Вугринец. И двата клуба многу добиваат со ваква размена. Металург уште еден млад десен бек со потенцијал, Вардар играч со кој суперквалитетно ќе ја покрие најслабата точка во екипата.