Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека тоа е грешка на медиумиве и целосно ја сменија изјавата на Раул. Ја гледав прес - конференцијата на видеото кое сега не можам да го најдам и мислам дека кажува еден од најдобрите голмани во светот а не најдобриот голман во светот. Не сум сигурен ама мислам дека не вика дека Ландин е најдобриот голман во светот, не можам да го најдам видеото за жал. Ако грешам не замерувајте не сум при себе деновиве.На Фб на Ракометни вести постирана е прес конференцијата на Раул и Горбок каде Раул вели дека денес ќе имаме судир со најдобриот голман на светот. Коментарите одоздолу се воглавно:
"Abe konju glup kaj tebe e najdobriot!! 11"
"Koj go najmi ovoj Ral (Рал, не Раул) nepismen Sterbik e najbolje"
"Samite ne si gi cenime igracite i barame drugi da gi cenat epa nema"
Културата и мозочните активности ни се под ниво. Спортски сме образовани колку што рандом теле или прасе од некоја фарма се образовани за уметност. Од спортско образование имаме само одење во кладилница, пишење недобитен тикет, враќање дома после 12 изминати часа.
Треба само да ги подцениме и да ни ебат мамата.Не е ова Тинекс Пролет па да се однесува Раул така.Ни доага моментално една од топ3 екипите во Европа.
НАПРЕД ВАРДАР!
Ја или не гледам добро или го нема натпреваров на лаола?Толку не се научивте на лаола да гледате? Инсталирајте хола(Hola Unblocker) екстензија одберете држава Британија и ќе ви го одблокира стримот.