Фан клуб - РК Вардар

Треба само да ги подцениме и да ни ебат мамата.Не е ова Тинекс Пролет па да се однесува Раул така.Ни доага моментално една од топ3 екипите во Европа.

НАПРЕД ВАРДАР!

На Фб на Ракометни вести постирана е прес конференцијата на Раул и Горбок каде Раул вели дека денес ќе имаме судир со најдобриот голман на светот. Коментарите одоздолу се воглавно:
"Abe konju glup kaj tebe e najdobriot!! 11"
"Koj go najmi ovoj Ral (Рал, не Раул) nepismen Sterbik e najbolje"
"Samite ne si gi cenime igracite i barame drugi da gi cenat epa nema"

Културата и мозочните активности ни се под ниво. Спортски сме образовани колку што рандом теле или прасе од некоја фарма се образовани за уметност. Од спортско образование имаме само одење во кладилница, пишење недобитен тикет, враќање дома после 12 изминати часа.
Мислам дека тоа е грешка на медиумиве и целосно ја сменија изјавата на Раул. Ја гледав прес - конференцијата на видеото кое сега не можам да го најдам и мислам дека кажува еден од најдобрите голмани во светот а не најдобриот голман во светот. Не сум сигурен ама мислам дека не вика дека Ландин е најдобриот голман во светот, не можам да го најдам видеото за жал. Ако грешам не замерувајте не сум при себе деновиве. :D

Сакам да победиме денеска, а Ландин да види каде има најдобра публика и дали денеска ќе може да му се прави паметен на Столе како кога игравме со Данска. Првпат доаѓа во Македонија и сакам да памти за цел живот, Дибиров или Алекс да го наполнат до врв. Многу ме изнервира кога игравме со Данска кога мислеше дека е моќен зошто игравме на негов терен. Сега ќе види што е публика и навивање, нека запамти за цел живот. Ќе биде тежок натпревар сигурно, знаат Рајн Некар дека нема да поминат лесно ама ќе бидат подготвени по неуспесите на Хамбург и Кил минатата сезона. Нема карти веќе, ќе биде пекол, прв сериозен противник во новава сала и ако победиме ќе имаме огромни шанси за прво место во група.

Треба само да ги подцениме и да ни ебат мамата.Не е ова Тинекс Пролет па да се однесува Раул така.Ни доага моментално една од топ3 екипите во Европа.

НАПРЕД ВАРДАР!

Јок треба да ги величиме... Боговите дојдоа да играат ракомет со нас. Ма мрш, кој сака нека дојде, ТВРДИНА СКОПЈЕ.

Нејќе овој кај мене дајте некој друг

Толку не се научивте на лаола да гледате? Инсталирајте хола(Hola Unblocker) екстензија одберете држава Британија и ќе ви го одблокира стримот.

Толку не се научивте на лаола да гледате? Инсталирајте хола(Hola Unblocker) екстензија одберете држава Британија и ќе ви го одблокира стримот.
Ја или не гледам добро или го нема натпреваров на лаола?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom