Фан клуб - РК Вардар

Јас не знам зошто го бара(в)те Рутенка?
Му помина времето дефинитивно....
Ако навистина Самс фрли богатство за овај играч не знам шо да речам....:icon_mrgr:

Само Кање на лева* бековска, каков Рутенка :D

Jas uste od koga pamtam sonuvam za Nenadić vo Vardar :) Super igrac, vo odlicna forma, ne znam vo koj klub podobro bi dosol... Nenadić+Kirca+Sterbik i ne treba transferi do 2025 :icon_lol:

Od site tie vo Baja Mare idat Kavas, Eklemović i Kević. Nenadić sigurno si odi od Wisła, no ne se znae kade

Незнам ова за во Романија не ми се верува дури дека би отишол, сигурно имало понуда од некој подобар тим. Инаку добар играч таков и му треба на Вардар со Лацкович би биле добри на таа позиција.

А бре луѓе уште леви бекови ќе носите :D. Каков Рутенка, каков Ненадиќ, не се прави екипа така. Мора малку план да се има. Туку што ги зедовте Лацковиќ и Горбок. Веќе ги имате, Ф.Лазаров, Растворцев, Карачиќ, Прибак. Кај ќе ги играте сите овие играчи.

А бре луѓе уште леви бекови ќе носите :D. Каков Рутенка, каков Ненадиќ, не се прави екипа така. Мора малку план да се има. Туку што ги зедовте Лацковиќ и Горбок. Веќе ги имате, Ф.Лазаров, Растворцев, Карачиќ, Прибак. Кај ќе ги играте сите овие играчи.
Овие ќе си играат на центрланата позиција, а што е до мене јас на ФИчо и би м усе заблагодарил во замена за овие што се споменуваат. :)

Овие ќе си играат на центрланата позиција, а што е до мене јас на ФИчо и би м усе заблагодарил во замена за овие што се споменуваат. :)
А Фичо баш добро изигра откако Растворцев се повреди :(

Shterbik,
Niklas Landin,
Luk Abalo,
Uve Genshmaer ,
Aginagalde,
Kiril Lazarov,
Palmerson,
Mikel Hansen.
Karabatic,
Rutenka.

Ајде на овие најдете маана ? :D

Shterbik,
Niklas Landin,
Luk Abalo,
Uve Genshmaer ,
Aginagalde,
Kiril Lazarov,
Palmerson,
Mikel Hansen.
Karabatic,
Rutenka.

Ајде на овие најдете маана ? :D
Ландин е копук, другово ок е :icon_lol:

Ландин е копук, другово ок е :icon_lol:
Што сака нека е со две раце би потпишал да дојде :icon_mrgr:
Најголема желба, а порано сон ми е Карабатиќ да дојде, али осеќам на крајот ќе се врати...

f3d53bbaddf87bec21a4e990549f2f18_400x400.jpeg

Шиме Мартиновиќ :нинџ: :LOL:

Абе ццс пушта водичка не се палете, инаку би било интерсно да дојде Ландин, иако ме нервира што се курчеше многу против нас, ама па у Вардар има да гризе како што се пали.

Малумбрес----Ландин,се гледа и овој се пали на атмосфера,ќе се качи будалава на трибина:D,али сепак не.

Да се свестиме и ние дека РК Вардар ке биде на исто рамниште со големите екипи, нема да ме чуди кој и да дојде од овие!

Но сепак најтажното, со РК ни мачкаат очи за ФК! :place:

Штербик и Кире, ништо повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom