Фан клуб - РК Вардар

Абе баталете вие Цеље, него како ќе гледам после Барселона Флензбург, уште од сега ме фаќа нервоза. Место ние да пиевме пивце во Келн некаде, сеа овие ќе мора пред тв да ги гледам.

Абе баталете вие Цеље, него како ќе гледам после Барселона Флензбург, уште од сега ме фаќа нервоза. Место ние да пиевме пивце во Келн некаде, сеа овие ќе мора пред тв да ги гледам.
Гледај на посветлата страна, наместо сега да се нервираше за полуфиналето, дали ќе тепаме дали ќе изгубиме, вака си го ладиш пред ТВ и гајле ти е кој ќе тепа :icon_mrgr:

Гледај на посветлата страна, наместо сега да се нервираше за полуфиналето, дали ќе тепаме дали ќе изгубиме, вака си го ладиш пред ТВ и гајле ти е кој ќе тепа :icon_mrgr:
Ееее да се пласиравме на фајнлфор, ќе беше рамно како да сме шампиони, така да немаше да се замарам толку, и немаше да бидам волку разочаран како сега што бев.
Маму им ебам ги играв со хендикеп да изгубат од Барса.

Да го имавме Кире во составот оваа година, дуелот со Фленсбург уште во Германија ќе го решевме. Ќе им беше срам во Скопје да дојдат.

Ах бе Вардар бе што пропушти бе, сеа и шампиони ќе станат слепциве.

Мајко мори :facepalm: си викам дај бе нека испаднат за еден гол да ги боли, а види ги, бетер гзлари од минчовци се :tapp: дај нека освојат на крај барем да знаеме дека од шампионот сме испаднале

Кирца у Вардар и така им треба бек на таа позиција и да освое човеко веке едншка ЛШ

Sent from my ST21i using Tapatalk

Е тек сеа нема шанса да ги донесеме Штербик,Рутенка една од причините зашто навивав за Барса. А ова алкохоличариве наши :D што пропуштија уште толку се јадам сеа.
Утре ќе навиавм за Фленсбург и ќе изгубат убедливо. :(

Јас не знам зошто го бара(в)те Рутенка?
Му помина времето дефинитивно....
Ако навистина Самс фрли богатство за овај играч не знам шо да речам....:icon_mrgr:

Јас не знам зошто го бара(в)те Рутенка?
Му помина времето дефинитивно....
Ако навистина Самс фрли богатство за овај играч не знам шо да речам....:icon_mrgr:
Мене денес ми беше најдобар у Барса, посебно додека не го фати нервозата. :)

за помали пари лежи таму еден Ненадич од Висла далеку подобра опција во моментов..:) во Барселона покрај такви играчи солира сам, во Вардар незнам дали воопшто ќе дава друг да шутира :)

за помали пари лежи таму еден Ненадич од Висла далеку подобра опција во моментов..:) во Барселона покрај такви играчи солира сам, во Вардар незнам дали воопшто ќе дава друг да шутира :)
Ништо од него....
Ненадиќ замина во Баја Маре од Романија заедно со Боштјан Каваш,Еклемовиќ,Миљаш и Ќевиќ,речиси пола тим од Висла замина во Романија....:icon_mrgr:

за помали пари лежи таму еден Ненадич од Висла далеку подобра опција во моментов..:)
Jas uste od koga pamtam sonuvam za Nenadić vo Vardar :) Super igrac, vo odlicna forma, ne znam vo koj klub podobro bi dosol... Nenadić+Kirca+Sterbik i ne treba transferi do 2025 :icon_lol:

Ништо од него....
Ненадиќ замина во Баја Маре од Романија заедно со Боштјан Каваш,Еклемовиќ,Миљаш и Ќевиќ,речиси пола тим од Висла замина во Романија....:icon_mrgr:
Od site tie vo Baja Mare idat Kavas, Eklemović i Kević. Nenadić sigurno si odi od Wisła, no ne se znae kade

Ништо трансферот на Кире у Вардар.

Jas uste od koga pamtam sonuvam za Nenadić vo Vardar :) Super igrac, vo odlicna forma, ne znam vo koj klub podobro bi dosol... Nenadić+Kirca+Sterbik i ne treba transferi do 2025 :icon_lol:

Od site tie vo Baja Mare idat Kavas, Eklemović i Kević. Nenadić sigurno si odi od Wisła, no ne se znae kade
Така напишаа во Спорт,и јас се изненадив за Ненадиќ(очекувам да оди во некоја силна екипа)....ај за другите горе долу за вакви екипи се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom