Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се изедначени коефициентите никогаш нема хендикеп. Единствено во руската може да има такво нештоСеа гледав во Кочака се најсалби по 1.90 се коефициентите, ама не ми е јасно зашо не дале нигдека со хендикеп да играш.
Spremaj se za kafana nakaj 7ipolПу да тибам, стомаков пеперутки ме корнат, си киснам у WC на работа, куцам и преведувам некој документ, а само утакмицата ми е во глава! Не знам, скептик сум ептен, уште од Борис утакмицата, дај Боже да не сум во право!
Се мислам дали да ја гледам уопште после или да идам да се шишам па да се шлаам по улица, пошто во понеделникот имав таква тахикардија, мислев скинав конци!![]()
Прегледај го приврзокот 91888
Во Бетсити - 1.95 на Металург, 2.05 на Вардар
Не бе, не планирам да ја пишам.. само на @Mr.X му реплицирав затоа што се спремаше за кладилница.Spremaj se za kafana nakaj 7ipol[DOUBLEPOST=1399555104][/DOUBLEPOST]
pisi si ja X
Не бе, не планирам да ја пишам.. само на @Mr.X му реплицирав затоа што се спремаше за кладилница.![]()
Кога ќе ја скине еленот?![]()
У шо ќе им помагаат, у копање ли?Иначе 20 души со маици Центар бојс биле видени како одат да им дадат помош на Пирати
Ако е вистина ова е стварно врвот на Скопската турлитава сцена![]()
ВМРОКои се тие Центар бојс?![]()
Навивачката група направена од ВМРО за да им контрира на ЦПБ. Копиљаците кои лани го бодреа КК Работнички откако рекетарите од Автокоманда по наредба од ВМРО им забранија влез на ЦПБ на трибинa.Кои се тие Центар бојс?![]()