Фан клуб - РК Вардар

Муабетот е дека водачите на Пирати им лижат шупак на ФА, а и дел од нив се дел од навивачката група на МЗТ. Истотака пред 4 години на трибината на Пирати беше извадено и знаме од Фемили, па после ФА се правдаа дека поединецот кој го имал знамето на своја рака си отишол на утакмицата со Пирати. Во исто време дел од дечурланана од Пирати иде на утакмици со Центар бојс, па изгледа ги викнале за утакмицава. Биле облечени во маици Центар бојс, и ги водел тој еден тип што пред да премине во ЦПБ навиваше за Вардар како дел од Комити. Есден од нивните двајца водачи претходнава утакмица го видов во маица РК Вардар седеше на неутрална трибина.

Каша попара :icon_lol:

ми се плаче може полесно ќе ми е така :D

Уште не почнале тахикардии да ме маваат, барем дома имам каде да мавам боксови да истурам нервоза ако губиме :D
Не отидов пошто сум најголем баксуз за вакви мечеви (во живо во Автокоманда или Железара не сум дочекал победа на Вардар против РК и ФК Металург, а сум проследил може 15-тина утакмици, мада сум видел еден куп нерешени, резултат кој би ни одговарал денес), а и тепање беше за нашите одвј 100-тина карти...
Ако загубиме и денес, ондак @Mr.X е баксузот :icon_mrgr:

каде е брумен??????
Одредени се составите за натпреварот Металург - Вардар

МЕТАЛУРГ: Станиќ, Митревски, Ојлески, Димовски, Вугринец, Георгиевски, Манасков, Миркуловски, В. Маркоски, Мојсоски, Н. Маркоски, Атман, Циндриќ, Кеџо, Јоноски, Борозан.

ВАРДАР: Малумбрес, Милиќ, Ангелов, Козлина, Прибак, Тоскиќ, Марковиќ, Карачиќ, Душебаев, Абутовиќ, Лазаров, Терзиќ, Дибиров, Чипурин, Раковиќ.

Начевски и Николов ќе ја делат правдата во Автокоманда

Уште еден што се повредил на тренинг? :eek:

^^ Можеби заборавиле да го напишат пошто има 16 играчи на металург напишано, а 15 на Вардар

Може заборавиле да го пишат...
може имаат грешка со голманите, мислам само диви и милиќ ќе бранат , а брумен би требало да игра, во вардар ништо не објавија дека има некој повредено

не одите бе вие автокоманда? само 100 души одат а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom